Summercamping
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Logi sisse

Unustasin parooli

Latest topics
» Korraks tagasi.
by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm

» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm

» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm

» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm

» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm

» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm

» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm

» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm

» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm

Mis toimub?
Neljanda juuli tähistamine toimub SIIN! Ootan kõiki!
Affiliates
free forum
Run, Forest, run! - Page 7 2emzuwh
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm

Run, Forest, run!

4 posters

Lehekülg 7, lehekülgi kokku 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Run, Forest, run! - Page 7 Empty Re: Run, Forest, run!

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 10:46 am

"Hakkavad nõustuma," pomises Trevor. "Mis valikud neil on? Ray, kel pole üldse kogemustki, aitab Rival sellest üle saada ja kelle juhendamisel? Riva enda. Kujutad ette, kui haige see asi on ja Ray tõesti arvab, et ta aitab teda. See tüüp läheb võõrutusse ja tal pole muud valikut," pomises Trev. Nad kõlasid nagu kaks murelikku lapsevanemat.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 11:04 am

"Me ei saa neid sundida," lausus Chris vaikselt. Positiivsus, kus sa oled? "Võib-olla peaks Raymondiga kõigepealt rahulikult rääkima, talle aru pähe panema. Ja siis ehk suudab tema Rivat veenda," mõtles Christer valjult. Ja kuidas Raymondile aru pähe panemine veel õnnestuks?
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

PT : .:C♥T:.
Postituste arv : 506

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 11:08 am

"Kui me ta kahekesi nurka surume, siis ei tule sellest midagi välja," sõnas Trevor. "Sina räägi temaga, te tunnete teineteist terve oma elu. Sind ta kuulaks," arvas Trev. Ei, ta ei kartnud Rya'ga rääkimist. See lihtsalt oleks parem, kui Chris ise temaga räägiks ja üksi. Siis ehk on Ray vähe avatum ka selles suhtes. Trevor oli ju täiesti endast välja läinud selle teema peale ja ei suudaks siiani rahulik olla selles osas.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 11:35 am

Christer jõllitas üht punkti kaugustes. "Ta on küllaltki isepäine, aga ehk kuulab," sõnas Chris, "ma räägin siis temaga...millalgi." Hetkel oli ta ise liiga värskelt selle teada saanud, niiet ta täitsa kahtles veel, et suudab rahulikuks jääda. Õhtu poole räägib.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 11:51 am

Trev noogutas ja vajutas Chrisi huultele musi. "Lähme sööma," lausus ta siis uuesti söökla poole tatsama asudes. Ta hoidis jälle Chrisi käest. Mõtleks millelegi muule hoopis. "Kuidas sul laulmas läheb?" uuris Trev. Christer ei rääkinud oma laulmisest väga ise ja Trevor va nõmedik polnud ammu küsinud ka.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 12:02 pm

Jap, muule tahaks mõelda küll. Christeril polnud nagu midagi rääkida ka enam laulmisest. "Ma ei käi enam Shakiga laulmas ju, niiet ma ei ole sellega ammu tegelenud," lausus Chris. Trevor teadis küll, et Chris ära lõpetas selle hommikuse värgi.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 12:06 pm

"Mis su laulmisest saab siis?" küsis kutt. Jeah, ta oli selle ära unustanud. Taun, nagu ta on. Ja isegi kui Chris ei käi enam laulmas, siis ta on endiselt Trevori staar. Nad jõudsid sööklani ja Trev astus letini. Nagu ikka oli tal üsna ükskõik, mida ta sööb, pigem oli Christer see, kes valida ei osanud.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 12:18 pm

"Los Angeleses hakkan sellega edasi tegelema," lausus Christer. Ta sai ju seal kooli sisse ja puha. "Eelkõige tulin ma siia laagrisse siiski selleks, et võimalikult palju sinuga koos olla," naeratas Chris. Leti juurde jõudes tellis Christer endale vorsti-juustu-kurgi võileibu ja nagu arvata võis, joogiks apelsinimahla. Midagi muud tal küll praegu alla ei läinud.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 12:25 pm

Trevor võttis endale mingi salatimoodi asja. Ta oli jälle vähe sööma hakanud. Samas, hetkel polnud tal isu ka. Juua ta ei tahtnudki. Myles silmitses hetke sööklat ja nähes ühte vaba aknaalust lauda, suunduski ta sinna. Dash pani oma toidu lauale ja heitis pilgu Christerile. Ja kui ta seda ka ära süüa ei jaksa, siis sööb Chris selle ära. "Kui sa tahad laulmas edasi käia, siis sa võid. Sorry, et ma mingi vinguv olen olnud selle pärast," sõnas Jason vabandavalt.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 12:35 pm

Chris asetas oma toidu samuti lauale ja istus Trevori vastu. Talle meeldis nii - ta sai siis Trevori silmi jõllitada. "Ma mõtlesingi tagasi minna," lausus Chris,"sa käid nüüd jooksmas Rayga ja ma ei viitsi ka niisama üksi kämpas vahtida." Christer võttis ühe võileiva kätte ja hävitas ära sellelolevad kurgiviilud.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 12:45 pm

"See oleks tore," naeratas Trev ja surkis oma salatit. Ta võttis sellest esimese ampsu. Täitsa söödav. "Kui sa LA's selle kooli lõpetad," alustas Dash küsimusega, kui oli oma suu tühjaks söönud, "siis mis sinust saab?" Ta polnud sellesse nagu päris süvenenud veel. Proffesionaalne laulja? Ja lõpuks ta oleks nagu mingi Bruno Mars või keegi?
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 12:58 pm

"Kui hästi läheb, siis saab minust laulja enne, kui kooli lõpetatud saan," lausus Chris,"aga pärast kooli lõpetamist...siis ma olen paberitega laulja ja tegelikult mitte keegi veel." Mida kiiremini ta mingile mänedžerile silma hakkab, seda parem Christerile. Ta on juba nii kaua maailmaturneest unistanud.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 1:02 pm

"Hmm," mõmises Trevor. Ta püüdis seda ette kujutada, kuidas Christerist on saanud tuntud laulja. Fännid igal pool, ajakirjanikud iga ta sammu jälgimas, tuurid. Mis temast siis selleks hetkeks saanud on? Jason rändas nüüd sealt kaugest ja kahtlasest tulevikust vähe tagasi. Mis temast üldse saama peaks? Tal polnud mitte mingisugust kindlat sihti. Ta ei olnud mitte milleski nii hea nagu Chris oli muusikas. Jalka oli ta elu olnud, aga nagu nüüd välja tuleb, siis proffi tasemel ta sellega tegeleda ei saa. Ainult üks aasta keskkooli veel ja siis peab ta juba otsustama, mis temast saab.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 1:06 pm

Christer lõpetas oma teise võileivaga ja sõi siis kolmanda pealt ka kurgid kõigepealt ära."Mida sa peale keskat teha plaanid?" tundis nüüd Chris huvi. Nad polnudki Trevi tulevikuplaanidest kunagi rääkinud. See näis nii kauge muusikana ja pealegi oli Chris üsna kindel, et kutist saab jalgpallur. Oi, kuidas meedia neid kahte taga ajama hakkakas. Aga nüüd on see välistatud. Hakkab treeneriks?
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 1:11 pm

"Ma ei tea," pomises Trevor ja surkis oma salatit. Isu oli äkitselt läinud. Hakkab jooma ja laamendama üksi kodus, kui Chris turneedel on. Trevor ohkas raskelt. Aga kui ta iga päev aina rohkem pingutab ja oma südant aina suurema koormusega harjutab, siis ta võib ju veel spordiga tegeleda või mis. Päris maha surra seal platsil ka ei tahtnud.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 1:32 pm

"Sul on veel veidi aega mõelda, õnneks," lausus Christer. Midagigi positiivset. Chris sai oma võileibadega ühele poole. Ta võttis oma mahlaklaasi kätte ja toetas küünarnukid lauale. Äärmiselt viisakas, eksole. Trevori söögiisu võiks nüüd kenasti tagasi tulla, see pani Chrisi muretsema, kui Trev tegi ettepaneku sööma minna ja nüüd ise ei söö. "Korras kõik?" küsis Chris kulmu kortsutades.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Esm Mai 09, 2011 1:36 pm

Damien Riva kirjutas:"Jap," noogutas Riva ja pani telefoni tagasi öökapile. "Nii ongi parem," sõnas ta ja viskas end voodile selili. "Mulle ei meeldi, et sa seda tegema pead," pomises kutt. Ta jälgis Ray'd hoolega ja ohkas. "Kui ma saaks selle sõltuvuse mõne muu vastu vahetada, siis ma oleks nümfomaan," muigas Riva.

Ray võttis kapi pealt mingi kaardi ja valas öökapile kotikesest õige koguse, vormides sellest kena triibu. Veidi mõtlikult võttis ta siiski natuke vähemaks, kuigi ta oli niigi vähe juba pannud seda sinna. Siis sulges ta koti ilusti ja astus voodi juurde. "Kas see oli tõsi, mis Trevor rääkis? Et sul on hoopis asendusainet vaja?"
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Postituste arv : 1142

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 1:37 pm

"Jaa, ma olen kombes," pomises Trevor ja heitis pilgu kellale. Pulss oli ka normaalne. Ta polnud täna mitte midagi söönud. Myles võttis kuidagi vastumeelselt oma salatist ampsu ja mälus seda mingi 50 korda vist enne kui alla neelas. Ta võttis järgmise suutäie ja mälus seda isegi poolevähem. Mida kiiremini ta endale selle alla sunnib, seda kiiremini lõpetab Chris muretsemise. Tegelikult oli asi nii, et Trev ei teadnudki, kas ta üldse tahaks jalkaga tegeleda. Jaa, keskas see oli fun ja värki, aga töö võiks ikka mingi muu olla ja tal polnud aimugi mis. Polnud mitte midagi, milles ta väga osav oleks.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 1:54 pm

Trevor võis ju kombes olla, aga midagi siiski oli, mis talt söögiisu röövis ja tundub, et ta ei taha sellest rääkida. Chris ohkas kergelt ja tühjendas oma mahlaklaasi. Klaasi lauale asetanud, toetas ta end vastu tooli seljatuge. Ta ei öelnud rohkem midagi.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 2:04 pm

Trevor kugistas oma salati nii kiirelt alla, kui sai. Ehk siis antud hetkel ei näinud see üldse kiirustamise moodi välja vaid pigem enese sööma sundimise moodi. Mis see tegelikult ka oli. "Ma peaks pesus käima," lausus Myles, kui tühja taldriku endast eemale lükkas. Ta polnudki ju pärast jooksu pesemas käinud. Iu.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 2:13 pm

Oli näha, et Trevor seda toitu omale sisse sunnib. "Ma ka," pomises Chris. Ta oli lihtsalt harjunud sellega, et pärast ärkamist pesus käib. Aga täna jooksis ta kohe majast välja. Christer tõusis lauast, lükkas tooli põlvega laua alla ja ulatas Trevile käe.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 2:27 pm

Trevor haaras Chrisi käest ja tõusis püsti. Nad sammusid vaikides kämpingute poole. Kui tänane päev algas halvasti, kas see siis keerab varsti heaks jälle? Myles libistas oma käe Chrisi käest ära, et kämpingu uks avada ja astus sisse. Ta tõmbas kohe oma maika seljast ja noh, see langes kuskile. Ta peaks koristama. Või no võiks vähemalt. Samas siiani polnud Ray ja Chris tema elukommete kohta mitte midagi ette heitnud.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Christer Dice Esm Mai 09, 2011 2:37 pm

Chris sisenes kämpingusse pärast Trevi ja sulges siis ukse. Ta libistas jalanõud jalast ja viskas end voodile kõhuli. Ta tõmbas padja pea alla ja libistas käed padja alla. "Trevor," püüdis Christer kuti tähelepanu ja saatis talle käte abita õhumusi, jäädes talle otsa vaatama.
Christer Dice
Christer Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Esm Mai 09, 2011 2:48 pm

Trev vastas õhumusiga kutile, kuid ei naeratanud. Ta tõmbas püksid jalast ja jäi siis vannitoa uksele seisma. Ta mõtles hetke ja pööras end siis Chrisi poole. "Sa ei taha tulla. Koos saaks kiiremini," mainis ta. Tal polnud isegi mingi vallatu tuju, ta lihtsalt tahtis Chrisiga aega veeta.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Damien Riva Esm Mai 09, 2011 2:57 pm

Raymond Dice kirjutas:
Damien Riva kirjutas:"Jap," noogutas Riva ja pani telefoni tagasi öökapile. "Nii ongi parem," sõnas ta ja viskas end voodile selili. "Mulle ei meeldi, et sa seda tegema pead," pomises kutt. Ta jälgis Ray'd hoolega ja ohkas. "Kui ma saaks selle sõltuvuse mõne muu vastu vahetada, siis ma oleks nümfomaan," muigas Riva.

Ray võttis kapi pealt mingi kaardi ja valas öökapile kotikesest õige koguse, vormides sellest kena triibu. Veidi mõtlikult võttis ta siiski natuke vähemaks, kuigi ta oli niigi vähe juba pannud seda sinna. Siis sulges ta koti ilusti ja astus voodi juurde. "Kas see oli tõsi, mis Trevor rääkis? Et sul on hoopis asendusainet vaja?"

Riva ohkas ja noogutas. "Aga seda saab ainult võõrutuskliinikutest. Seda ei anta niisama," selgitas Riva. Siis peaks ta end mingi haiglaga siduma ja seda ta väga ei tahtnud. Haiglates oli ta ka ainult nii palju käinud, kui vaja oli ja seda polnud palju. Riva silmitses triipu. "Tahad sa mõnipäev mu doosist ilma jätta ja näha, milline ma olen, kui ma seda ei saa?" küsis ta. "Ma tean, mis toimub, ma pole loll. See Trevor ässitab sind minu vastu üles ja ma ei saa teda selles süüdistada, sest tal on õigus. Praegu ma räägin tõtt ja allun, aga kui doosid aina väiksemaks jäävad ja ma oma nö vajadust rahuldatud ei saa, siis kaotan ma kontrolli enda üle ja võin midagi jubedat teha," pomises Will. Tema silmad olid kinnitunud Ray silmadele ja ta jälgis kuti reaktsiooni. Trevori käitumine oli tegelikult igati õigustatud. Ta tahtis Ray'd kaitsta selle eest.
Damien Riva
Damien Riva
19-aastane
19-aastane

Postituste arv : 588

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 7, lehekülgi kokku 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Tagasi üles