Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Run, Forest, run!
4 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Run, Forest, run!
"Arvata on, et oli. Kutid imevad paremini kui tüdrukud," naeris Trevor. Pulss oli 50 juba. Trev hakkas sörkima. "Jookseme jälle," sõnas ta siis. Huvitav, miks ta pulss enne langes. Ta ei tundnud, et tal halb oleks olnud. See peaks ju mingile maale langema ja siis sinna pidama jääma.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
"Pean nõustuma," muigas Ray ja kiirendas samuti tempo sörgini. Vähemalt ei pingutanud Trevor üle ja oli aus ikka endaga. Ray viis pilgu enda kellale, mida tegelikult kellaks nimetada oli vale, sest tal polnud aimugi, kus see aeg seal olema peaks. Ees vilkusid teepikkus ja pulss ainult. Suhteliselt palju maad oli läbitud juba.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
"Mõtle, ma saaks blowjobi praegu, kui ma poleks tulnud kaasa sinuga," lausus Trevor unistavalt. Kahtlane värk tegelikult. Christer oli hommikuti unine, aga ta ise oli veel unisem ja tavaliselt nad aelesid niisama, kuni uni läinud oli ja siis sööma. Samas iial ei saanud öelda iial. Oli ka selliseid toredaid hommikuid olnud.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kuule, ma ei taha teada sellest midagi, mis te kaks voodis teete," naeris Ray. Sama hea kui ta vanemad hakkaksid oma voodiseiklustest pajatama. Iu! Pealegi oli Chris hommikuti valus padi ju? Okei, Ray ei hakanud põhjalikumalt sellesse teemasse nüüd küll süvenema.
Raymond Dice- 18-aastane
"Sa oled imelik," naeris Trevor. "Kas ma vaatama võin tulla?" küsis ta siis kavalalt. Põhiliselt ainult selle pärast, et ta tahtis teada, mida Ray sellest arvab. Samas, oleks huvitav ka ju. Huvitav milline see Riva on.
Trevor Farro- 17-aastane
"No vaat', kes räägib," naeris Ray. Tema oli imelik, sest ei tahtnud detailselt oma onupoja voodielu teada ja samas Trevor uuris kõik detailid temalt välja.. Hmm. "Ee.." venitas Ray kõhklevalt. Kui ta ei ütleks, siis Trev solvuks ja kui ta nõustuks, siis oleks ta haige perv. "Küsi Rivalt seda," veeretas kutt koorma enda õlult maha. Samas Riva oleks nagunii nõus ju.
Raymond Dice- 18-aastane
Trevor muigas rahulolevalt. "Milline ta on üldse?" küsis Trevor. "Ja mitte ainult välimuselt," lisas Jason. Ta juba aimas, mis sealt tuleb. Kuum, vastupandamatu, ülihot ja nii edasi. Trev viskas pilgu kellale. Pulss oli 48 ja hetkel stabiilne.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kuum," sõnas Ray kohe. "Sa oled teda ehk näinud ka.. See tüüp. kes koguaeg kaameraga ringi käib ja kõike ja kõiki pildistab," lausus kutt. Nii oleks lihtsam, kui pikalt kirjeldama hakata, sest no.. Rayl läheks selleks küll kõvasti aega, et Trevorile selgeks teha, kui kena Riva oli. "Ta on.. Hästi otsekohene. Kui ta midagi tahab, siis ta ütleb ka seda," muigas kutt, meenutades, kuidas see omadus juba end talle näidanud oli. "Samas ta tundub selline karm, aga tegelikult meeldib talle kaisutada ka," lisas Ray mõtlikult. Ta ei tundnud Rivat veel kuigi hästi, aga mingi pilt oli juba välja kujunenud küll. Ray tõsines siis hetkeks, mõeldes kuti sõltuvusele.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ah see tüüp," pomises Trev. "Tal on mingi koduleht oma piltidega ka vist. Ma nägin ükspäev tüdrukud kihistasid sööklas," muigas Trev. "Kahju, et nad aru ei saa, et ta gei on," Riva oli ju täiesti gei. Jasoni geiradar ei valetanud selles suhtes kunagi. "Karm ta küll ei tundu," arvas Trevor. Samas ta oli nagu omajagu salapärane. Koguaeg oma kaameraga. Myles polnud vist kordagi teda mõne inimesega suhtlemas näinud.
Trevor Farro- 17-aastane
"See jap," sõnas Ray, püüdes Trevori näost nüüd mingit arvamust Riva kohta välja lugeda. "Vaesed tüdrukud tõesti.." lausus kutt mõtlikult, jättes endale meelde, et ta selle kodulehe üles otsiks. "No mina vaatasin küll algul, et mingi hull needistatud kutt ja noh.. Ta on otsekohene, see petab ära," selgitas Ray.
Raymond Dice- 18-aastane
"Needistatud? Ah jaa, tal on snakebite," meenus Trevorile. "Ta on otsekohesem kui mina?" uuris Trevor. Samas Jason ise ei olnud alati otsekohene. Tihtipeale ta vaikis pigem kui midagi ütles. Samas, kui miski teda häiris, siis ütles välja küll. Kunagi oli ta otsekohesem. Nüüd ta oli rohkem endasse tõmbunud. Igaljuhul see Riva tegelane tundus huvitav ja Trev nii oleks tahtnud neid kahte kasvõi suudlemas näha, sest no Ray ei näe eriti gei välja.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ja keeleneet ja nabaneet ja tunnel.." lisas Ray kerge muigega. Okei, see viimane vist väga neet polnud, aga augustus siiski. "Mm.. Ma usun küll," sõnas kutt siis veidi mõtlikult. No ta polnud Trevori otsekohese poolega nii palju kokku puutunud.
Raymond Dice- 18-aastane
"Või et keeleneet," muigas Trevor ja hammustas kohe enda needi mummu. Mingi loll komme tegelikult. "Nabaneet on kuti puhul veider ju," sõnas Trevor. Okei, keeleneet oli okei, tunnel oli ka normaalne. Tunnelid olid tüdrukutel veidrad. Aga nabaneet? See on rohkem plikade bling-bling ju.
Trevor Farro- 17-aastane
"Mulle meeldib!" sõnas Ray uhkelt. Kamoon, Riva oli gei. Tema puhul polnud küll taoline asi veider. "Varsti teen endale ka nabaneedi. Vingu siis," lisas kutt. Jeah, juba ta oli kaitsev Riva suhtes.
Raymond Dice- 18-aastane
"Chiisas. Millal pulma kutsute?" küsis Trevor. No tõesti. Alguses räägib, et seksivad niisama vahepeal ja nüüd on kohe nii kaitsev nagu ketikoer kaitseb oma konti. Jason leidis lihtsalt, et see oli natuke veider, samas Riva oli gei ka jah. Päris pede gei kusjuures.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ah ole tasa," sõnas Ray. No nad ei seksinud ainult niisama vahepeal. Ray kavatses võimalikult palju Riva juures olla, et teda tema sõltuvusega aidata. Aga seda Trevor muidugi ei teadnud.
Raymond Dice- 18-aastane
Trevor vaid muigas. "Sina kannad kleiti eks," irvitas ta. Ray kleidis oleks omaette vaatepilt. Sinna pulma laseks küll ainult raha eest ja oi kui rikkaks ta saaks, sest kõik tahaks näha Ray'd kleidis. Trevor naeris oma mõtete üle, ega vaadanud teed kuigi hoolikalt, komistades mingi juurika otsa. Õnneks ta ainult komerdas ja ninali ei lennanud, aga oma varba lõi ära küll. "Kuradi kurat," pomises Trev seisma jäädes ja oma varvastest kinni haarates.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kusjuures see võib sulle üllatusena tulla nüüd, aga Rivale meeldib, kui mina domineeriv olen," muigas Ray. "Nii et mina olen ilusti ülikonnas," sõnas kutt. See oli totter tegelt, kui geide käest küsitakse, kes teie suhtes naine on. Mõlemad on mehed noh. "Paras!" sõnas Ray kohe. Karma noh. "Nori veel mu kallal," muigas kutt.
Raymond Dice- 18-aastane
Õnneks polnud vigastus kuigi tõsine ja Trevor jooksis edasi. "Parastamise eest tasub ka karma kätte sulle," mainis Trevor. Ta sörkis taas Ray kõrvale. "Nii, et su nabaneediga kutt kannab kleiti siis," muigas Trevor. "Nii, et nabaneet ka ikka välja paistab?" küsis Trev irvitades. Ta oli ikka väga toetav jaa.
Trevor Farro- 17-aastane
"No eks ma siis olen puujuurikate suhtes valvas," muigas Ray ja pööritas siis silmi. "Jah ja sina oled meil peapruutneitsi. Paneme su roosasse kleiti igast sitside ja satsidega. Või eelistaksid sa äkki lillat?" naeris kutt.
Raymond Dice- 18-aastane
"Lilla on igal juhul etem," muigas Trevor. Ta silmitses nüüd hoolega teed. Kuradi nõme metsarada oma nõmedate juurikatega. Millal see ring täis saab ükskord?
Trevor Farro- 17-aastane
"Ma mõtlesin ka seda.. Rohkem sinu värv," muigas Ray. "Samas ma arvan, et pulmade üldisteks värvideks on kõik vikerkaarevärvid. Nii et sul on suhteliselt vaba valik," vatras kutt edasi. Jaa nüüd oli tema kord koperdada ja ikka nii osavalt, et Ray pikali lendas. "Aia.." oigas kutt vaikselt.
Raymond Dice- 18-aastane
Trevor jäi seisma ja turtsatas naerma, kui Ray koperdas. "Sorry," naeris ta vabandavalt, aga naermist lõpetada ka ei suutnud. "Pea pilvedes juba?" küsis Trev Ray'd silmitsedes.
Trevor Farro- 17-aastane
"Teise õnnetuse üle naermise eest maksab ka karma kätte!" sõnas Ray ähvardavalt ja ajas end püsti, viies pilgu üle kahjustuste. Põlv oli kriimuline ja küünarnukid punased, muud polnud midagi. "Kuule jah.. Jäin pulmadest unistama."
Raymond Dice- 18-aastane
"Kui tõsine see asi teil siis nüüd täpselt on?" küsis Trevor muiates. Kui kutt juba pulmadest unistas. Trevile oli küll siiani nagu mulje jäänud, et ainult fuckbuddy'd on. Ilmselt jäi tal midagi märkamata.
Trevor Farro- 17-aastane
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11