Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 2 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 2 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Run, Forest, run!
4 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 11
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Run, Forest, run!
Mhh. "Kui sa ei räägi, miks sa mossitad, siis ei taha," lausus Chris. Pärast on jälle tema süüdi selles, et Trevor mossab ja siis Chris ei teagi, mida ta valesti tegi.
Christer Dice- 18-aastane
- PT : .:C♥T:.
Postituste arv : 506
Ray vaikis hetke ja sammus siis voodi juurde, istudes Riva kõrvale. "Siis ma olen siin terve päeva ja vaatan, et sa millegi rumalaga hakkama ei saaks," sõnas kutt kindlalt ja haaras Riva käe. "Sa saad hakkama. Ma tean, et saad," sõnas Ray naeratades.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
"Ma ei mossita," ohkas Trev. Ta sammus voodi juurde ja istus sellele. "Ma nii armastan sind," lausus ta. "Kõik on kuidagi... Nii pea peal. Ja ma mõtlen, et kui me siit ära läheme, siis me jätkame oma eludega ja värki. Sa lähed uute kooli ja mina püüan vanas hakkama saada, aga mis edasi? Ma ei tea, mida ma tulevikus teha tahan ja sina tead. Mulle tundub, et kõik teavad peale minu ja ma ei oska ka mitte midagi. Sa tead ju küll, kui palju on neid inimesi, kes keskas olid jalgpallitähed, aga siis tuli mingi vigastus ja nad ei saanud oma karjääriga jätkata ja nüüd nad istuvad kodus teleka ees, joovad õlut ja karjuvad oma abikaasade peale. Minust saab ka selline Chris," rääkis Jason, hääletoon aina nukramaks muutudes.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
"Sa tahad seda täna proovida?" küsis Riva. Ta ise enam ei mäletanudki, milliseks ta siis muutub. Ta aimas, et head see ei tõota. Ta suudles Ray põske ning tõmbus siis veidi eemale. Samas, Raymond oli juba vaeva näinud ja kõik valmis pannud. Ta võib mõni teine päev ka hulluks pöörata.
Damien Riva- 19-aastane
- Postituste arv : 588
Ah see piinas Trevorit. Chrisil pole õrna aimu ka, mis tunne see on, kui sul ei ole tulevikust vähimatki ettekujutust. "See, et sinust ei pruugi jalgpallurit saada, ei tähenda ju seda, et sa jalkaga hüvasti jätma pead. Sa saad treeneriks ka hakata," rääkis Chris. Kurat, see kõlab, nagu treeneriamet on mingi lohutusauhind. See, et Trevor midagi ei oska, oli nüüd küll vale. "Sa oskad trumme ka mängida," lausus Christer. Iseasi muidugi, kas ta selle hobiga tulevikus tegeleda tahab.
Christer oli ainult jutte kuulnud, et Trev neid mängida oskab. Kutt polnud talle kunagi mänginud. "Ma ei teagi, kas ma tahan jalkaga tegeleda," lausus Trevor. "See hirmutabki kõige enam, et ma ei tea, mida ma teha tahan ja ma ei oska mitte nidagi nii hästi, et seda tõsiselt teha. Ma olen kade su laulmise peale. Sa oskad seda ja see meeldib sulle ja sobib sulle," seletas Trevor. Mis talle sobis? Ta oli mingi nõme väike armiline poiss, kes ei osanud endale võileibagi teha. Täiesti ajuvaba. Seth oli parim surfar nende koolis. Ta oli LA üks parimaid. Oma vanuseklassis raudselt oligi parim ja ta suri seal saarel. Miks? Esimest korda hakkas Trevor mõtlema, et võib-olla oleks tema hoopis pidanud surema. Ta puges järsku Chrisile kaissu ja hakkas nutma.
Trevor Farro- 17-aastane
Christeri häälepaelad olid juba kahjustatud. Arstide sõnul võivad kuti häälepaelad ühel hetkel uuesti üles öelda ja võib isegi juhtuda, et ta ei hakka enam kunagi rääkima. Laulmisest rääkimata. Aga Christer ei jäta jonni. Laulmine on ainus, mida ta tõesti teha tahab, Surfamine oli tema varuvariant ja pärast Sethi surma ei ole ta sellega enam üldse tegelenud. Ta ei ole pärast seda lauda kättegi võtnud. Christer võttis Trevorilt ümbert kinni, kui kutt talle kaissu puges ja nutma hakkas. "See, et sa praegu ei tea, mida sa teha tahad, ei tähenda, et sa seda näiteks paari kuu pärast ei tea," lausus Chris,"täiesti vabalt võid sa hea olla milleski, mida sa kunagi teinudki pole."
Trev nuuksus veidi aega, vastamata Chrisile midagi. Hetkel näis kõik nii lootusetu. Mis see olema peaks, milles ta hea on? Temast saabki luuser. Nendele popidele ennustatigi tulevikus ju luuseriameteid. Kui Trevor lõpuks nuuksumise jättis lebas ta lihtsalt Chrisi kaisus ega öelnud midagi. Ta ei osanudki midagi öelda. Kas see aitaks, kui ta enam sellele kõigele ei mõtle?
Trevor Farro- 17-aastane
Christer teab poppidest kuttidest hoopis teistsuguseid jutte. Popid kutid saavad omale kaaslasteks ebapopulaarsed, kes on tegelikult igati meeldivad ja nende unistused kõik täituvad ja nad elavad elu lõpuni õnnelikult. Seda juhtus muidugi ainult heasüdamlike kuttidega. Aga Trevor oligi heasüdamlik. Vaatamata kõigele sitale, mida ta korda saatnud on, on ta tegelikult hea poiss. Chris vajutas Trevori põsele musi. "Lähme pessu," lausus Chris vaikselt.
"Mhmh," mõmises Trevor, aga ei liigutanud end. Liiga hea oli Chrisi kaisus, et end liigutada. Ta liibus hoopis lähemale kutile. Just niimoodi kaisus oligi hea. Hingas sügavalt Christeri lõhna sisse. Isegi kui ta polnud omale mingit lõhna peale pannud, lõhnas ta ikka hästi.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris naeris kergelt, kui Trev talle hoopis lähemale puges. Pesuloputusvahenditel on ka päris hea lõhn jah. Chris vajutas veel ühe musi Trevi põsele. "Lähme siis,"lausus Chris muigega.
"Mhmh," mõmises Trev ega liigutanud end. Nüüd kiskus asi juba naljakaks. Ta hingas veel Chrisi lõhna sisse ja tõmbus siis eemale. "Okei lähme," lausus ta ja tõusis püsti, ulatades Chrisile käe, et teda ka püsti aidata.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris võttis Trevori käest ja ajas end püsti. Ta astus koos Treviga vannituppa ja lasi seal kuti käest lahti ning hakkas endalt riideid seljast ära võtma. End alasti saanud, läks ta dušikabiini ja tõmbas Trevori ka sinna. Trevi käest kinni hoides, pani ta paraja kuumusega vee jooksma.
Trevor põimis oma käed ümber Chrisi kaela ja suudles teda magusalt. Sedasi lihtsalt seista ja suudelda oli ka hea. Mida aeg edasi, seda enam hakkas Trevor hindama neid väikseid asju. Lihtsalt seda, kuidas ta istus Chrisi süles või kui nad koos söömas käisid või lihtsalt kaisus lesisid ja armunult teineteise silma vaatasid. Seks muutus täiesti teisejärguliseks. Muidugi oli see ka hea, aga enam mitte see üks ja ainus asi.
Trevor Farro- 17-aastane
Damien Riva kirjutas:"Sa tahad seda täna proovida?" küsis Riva. Ta ise enam ei mäletanudki, milliseks ta siis muutub. Ta aimas, et head see ei tõota. Ta suudles Ray põske ning tõmbus siis veidi eemale. Samas, Raymond oli juba vaeva näinud ja kõik valmis pannud. Ta võib mõni teine päev ka hulluks pöörata.
"Ma.. Ei tea," sõnas Ray mõtlikult, viies pilgu öökapile. Poleks mingi mure pulber tagasi kotikesse lükata ju. Ja mingis mõttes oleks hea ära näha, milline see kõige hullem seis siis on. Trevori ja Christeriga võivad nad mõni teine päev ka rääkida. "Kui sa tahad," lausus kutt viimaks.
Raymond Dice- 18-aastane
"Minu tahtmine ei loe siin Ray," lausus Riva. "Kui sa ise endas kindel pole selle kõige juures ja minu arvamust küsid, siis kuhu me selle võõrutusega jõuame?" kuti pilk oli tõsine. Kui Ray seda asja tõsiselt kohe võtma ei hakka ja ei mõista, mis teda ees ootab, ei lõpe see hästi. Ning Trevoril ja kõigil teistel on õigus ja Riva on lootusetu narkar.
Damien Riva- 19-aastane
Ray ei saanudki mõista, kui tal aimugi polnud. Samas tuligi nüüd siis välja uurida. Kutt ajas end püsti ja sammus öökapini, lükates kogu puru hoolikalt kotikesse tagasi. Ta kraapis kaardiga mitu korda öökapipealse üle veel ka, et sinna midagi ei jääks. Kotikese pani ta hetkel tagasi kapile. Polnud vist kuigi hea mõte, aga kutt ei raatsinud ära viima ka hakata seda. Siis ronis Ray tagasi voodile, tõmmates Riva endale kaissu.
Raymond Dice- 18-aastane
"Mis me teeme nüüd?" küsis Riva Ray'd silmitsedes. Ta vaatas kutile silma. Nad ei saanud ju seal istuda ja oodata, kuni Riva tõmblema hakkab või midagi. Kutt niisutas keelega oma huuli ja ohkas siis.
Damien Riva- 19-aastane
"Räägime juttu," pakkus Ray mõtlikult. Vähe igavam kui igasugused nilbed mõtted, mis ta peas keerlesid, aga samas ei tundnud ta kutti praktiliselt üldse ju. Mitte, et see teda eriti häirinud oleks, aga siiski.
Raymond Dice- 18-aastane
"Millest me räägime?" küsis Riva silmi Ray'l hoides. Tema oli halb teemade välja mõtleja ja kui Ray miskit teada tahtis, siis küsigu otse. Riva tundis end hetkel normaalselt. Igas mõttes. Äkki tal ei hakkagi täna halb. Või järsku pöörab täiesti ära ja siis tuleb Alice ja ta ehmatab tüdruku surnuks.
OT: Me võiks välja kolida siit teemast tegelikult.
OT: Me võiks välja kolida siit teemast tegelikult.
Damien Riva- 19-aastane
Chris vastas sellele suudlusele pehmelt ja kallistas siis kutti tugevalt. Mida Trevor enne ütles? Et kahekesi saab kiiremini? Kui nad niiviisi jätkavad, siis kindlasti mitte. Savi, Trevorit kallistada oli hea. Aga kui nad kaua venitavad, siis saab soe vesi otsa.
Raymond Dice- 18-aastane
Trev kallistas Chrisi vastu, tema polnud ka süüdi. Christer jokutas ise samamoodi. Trevor libistas oma käsi mööda Chrisi märga keha alla poole ja jäi pidama ta puusadel. Trev vajutas musi Chrisi huultele ja naeratas siis viivuks.
Trevor Farro- 17-aastane
See pähevoolav vesi, mis mööda nägu alla nirises, hakkas vaikselt pinda käima. Ta astus veejoa alt välja, haarates endaga svammi ja dušigeeli. Tühi pudel. Eumh. Ahjaa, see sai eelmisel õhtul tühjaks. Chris pani selle tühja pudeli riiulile tagasi - raudselt unustab seekord ka ära visata ja võttis Trevori dušigeeli. Ta lasi seda svammile. "Tänks, musi," naeratas Chris.
Trevor naeris. "Ole lahke," ta sulges oma silmad ja lasi veel endale näkku voolata. Siis astus ta Chrisi juurde ja põimis oma käed tema ümber. "Kuule, kui sa juba endaga tegeled, siis sa võiks minu ka ettevõtta," teatas ta tähtsalt.
Trevor Farro- 17-aastane
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 11