Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Run, Forest, run!
4 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Run, Forest, run!
"Su lõvi tuleb mulle kallale ju," pomises Trev, ajades end istukile. Ta lihtsalt ei suutnud tolereerida narkareid. Ennast hävitavaid jobusid. Trevor suunas oma pilgu kusagile mujale.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
Riva liibus Ray'le lähemale ja sosistas talle kõrva nii, et ainult kutt seda kuulis. "Tal on õigus. Kui ma jälle samamoodi ärritun.... Ma pole täna tõmmanud," märkis kutt. Nüüd hakkasid välja paistma need kõrvalnähud siis, miks ta üldse seda sodi tõmbas. Koka aitas tal end paremini kontrollida.
Damien Riva- 19-aastane
- Postituste arv : 588
Christer, kes tegelikult väga kerge unega on, ärkas Raymondi tormamise peale üles. Ta nägi unesegasena, kuidas Ray Trevori asjade hulgast midagi võttis ja siis jalga lasi. Juhtus midagi? Sekund hiljem, kui uks pauguga kinni läks, jõudis Chrisile kohale, mille Raymond võtnud oli. Kärmelt ajas ta end voodist püsti, tõmbas teksad nii kiirelt jalga, kui suutis ning tormas siis samuti uksest välja. Ta vaatas ühele ja siis teisele poole ning nägi siis kolme kutti ühe kämpingu ees - Trevorit, Raymondit ja kedagi, kelle nime ta ei tea. Ta jooksis nendeni ja kükitas istuva Trevi kõrvale. "Kõik korras?" uuris Chris temalt, teistele kuttidele tähelepanu pööramata.
Christer Dice- 18-aastane
- PT : .:C♥T:.
Postituste arv : 506
Jess, Chris tuli. Trevor põimis oma käed talle ümber. "Nüüd on," sosistas kutt. Ta vajutas musi Chrisi põsele. Kusjuures uskumatult hea oli nüüd olla. Eriti nüüd, kus Christer ka seal oli. "Kuidas magasid? Ega sa hommikul ärganud?" küsis Trev nagu kõik olekski koguaeg korras olnud. Mida tal ikka öelda oli? Näed, kukkusin kokku ja nüüd me peame mingi hetk haiglasse minema ta uue doosi järele? Ta oli ise ka nagu narkar juba.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris põimis oma käed samuti Trevori ümber. Miskit siin oli, mille peale Trevor ärritus - selles oli Chris kindel. Aga mis see miski oli? Christer osutas alles nüüd tähelepanu Rayle ja tollele võõrale kutile. Nad nägid päris peded välja niimoodi tihedalt üksteise vastas olles. Eeh? "Mis juhtus?" küsis Christer. Kõik oli vägagi segane. "Hästi," vastas Chris. Uskumatult hästi magas. Vastasel juhul oleks ta ärganud, kui Trevor ja Raymond ärkasid. "Ma tegin alles nüüd silmad lahti, kui Raymond kämpingus käis."
Ray noogutas kergelt ja õnneks tuli sinna ka Christer. "Teeme nii, et.. Räägime hiljem," sõnas kutt otsustavalt. "Aa.. Ja Chris.. Ma olen ee.. gei? Või midagi," muigas Ray. Ka hea moodus onupojale ütlemiseks. Kutt ajas end püsti, haarates Riva käest.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
"Me käisime jooksmas," lausus Trevor uhkelt. "Mul hakkas vahepeal halb, aga ma kallistasin puud ja siis hakkas parem jälle," seletas Trev. Kurat, miks ta Riva jama nüüd kokku lapib? Trevor liibus Chrisile lähemale ja suudles teda.
Trevor Farro- 17-aastane
Riva silmitses Chrisi ja Trevorit. Nad nägid koos head välja. Ta ajas end samuti püsti ja põimis enda ja Ray sõrmed. Chrisil vaevalt midagi selle vastu on, et tema onupoeg samuti gei on.
Damien Riva- 19-aastane
Ray naeratas Rivale õrnalt ja kadus siis koos temaga majakesse, sulgedes hoolikalt ukse. Ja sekund hiljem taipas ta, et narkots oli tema käes ju. "Ma olen kohe tagasi," lubas kutt ja vajutas kiire suudluse Riva huultele, astudes siis kämpast uuesti välja ja suundudes enda majakesse. Kuskilt spordikoti põhjast otsis ta paki välja ja võttis selle sama kotikese, voltides selle võimalikult väikeseks ja peites peopessa. Ja siis läks ta tagasi Riva majakesse.
Raymond Dice- 18-aastane
Riva noogutas naeratades ja jäi Ray'd ootama, istudes oma voodile. Ta nägi aknast Chrisi ja Trevorit. Kui Trevor nüüd seda asja varjata püüdis, vaevalt ta Chrisile räägib. Riva kaehtses, et ta üldse ärritunud oli. Ta võttis oma telefoni ja vaatas, mis numbrid Trev siis õigupoolest kustutanud oli.
Damien Riva- 19-aastane
Ray ei teinud majakese ees istuvast paarikesest suurt välja, astudes uksest sisse. "Ta kustutas su diileri numbri ära," mainis Ray kotikest lahti keerutades ja sammus öökapi juurde. Kutt tundis end juba mingi diilerina..
Raymond Dice- 18-aastane
"Jap," noogutas Riva ja pani telefoni tagasi öökapile. "Nii ongi parem," sõnas ta ja viskas end voodile selili. "Mulle ei meeldi, et sa seda tegema pead," pomises kutt. Ta jälgis Ray'd hoolega ja ohkas. "Kui ma saaks selle sõltuvuse mõne muu vastu vahetada, siis ma oleks nümfomaan," muigas Riva.
Damien Riva- 19-aastane
"Sa..mhh?" üllatus Christer. Ray on gei. Chris muigas:"Ahsoo. Ja siis sina ja...eee..misiganes su nimi ka ei oleks, olete...okei, ma ei taha teada vist." Aga ta onupoeg on gei. Christeril polnud loomulikult selle vastu mitte midagi - hoidku ainult Trevorist eemale. Nüüd Raymond vähemalt teab, mida Christer kuttides või õigemini kutis näeb. Ja siis jutustas Trev, et ta käis hommikul jooksmas. Tohoh. Unimüts käis hommikul vara jooksmas. Chris ei jõudnud selle peale midagi öeldagi, kui Trevor teda suudles. Ta suudles oma kutti pehmelt vastu. Ta ei pannud tähelegi, et ta onupoeg ja ta kutt (?) majakesse kadusid ja Ray isegi korraks enda kämpas käis.
Trevor tõmbus eemale ja vajutas veel musi Chrisi huultele. "Teeme nüüd midagi normaalset. Lähme sööma näiteks," pomises Trev ja ajas end püsti. Ta võttis maast oma pastaka. Sellega peab mingi hetk haiglasse minema. Huvitav millal. Trev ulatas Chrisile käe.
Trevor Farro- 17-aastane
See pastakas tuletas Chrisile jälle meelde, et midagi oli siin viltu enne seda, kui Chris sinna läks. Christer võttis Trevori käest ja tõmbas end püsti. Trevi käest ta lahti ei lasknud. Nad hakkasid söökla poole liikuma. "Mis sind ikkagi endast nii välja viis?" küsis Chris. Vaevalt asi jooksmises oli. See oli ju asi, mida Trev ise kontrollida sai.
"Ma ärritusin lihtsalt...." Trev ohkas. "Riva pole Ray'le õige kutt," pomises Trevor. Jah, ilmselt oli Rival õigus ja Chris saab sellest teada. Chrisil on õigus ka ju. Ray on ta onupoeg ja parim sõber. "Riva on narkar," pomises Trevor vaikselt. Chris kuulis küll seda.
Trevor Farro- 17-aastane
Christer süda hakkas kiiremini taguma, kui ta Trevi pominat kuulis. "Ja Raymond lubab tal seda sodi sisse ajada?" küsis Chris, olles ilmselgelt ärritunud. Tal oli sellest võõrast tüübist sügavalt pohhui, aga kui Ray temaga koos on, siis võib asi selleni viia, et Raymond hakkab ka narkariks. Sellel Christer juhtuda ei lase - ta hoolis oma onupojast. Mitte keegi, ka Ray ise, ei tohi tema onupoja elu perse keerata.
Viimati muutis seda Christer Dice (Esm Mai 09, 2011 5:17 am). Kokku muudetud 1 kord
"Ta arvab, et hoiab asja kontrolli all," pomises Trevor. "Riva narkots on meie kämpas kuskil. Ray määrab doose talle ilmselt. Ta püüab neid vähendada, et siis aidata Rival sõltuvusest üle saada," seletas Jason. Talle ka ei meeldinud see liit, mis nende kahe poolt nüüd sõlmitud oli. "Ray on täielikult ümber kuti sõrme keeratud ja ta ise ei näegi seda. Ta kinnitas mulle, et kõik on kontrolli all, aga kui ma Riva telefonist ta diileri numbri ära kustutasin, siis tüüp läks täiesti endast välja. Ta oleks mulle kallale tulnud, kui Ray poleks teda kinni hoidnud," seletas Myles edasi.
Trevor Farro- 17-aastane
Nende kämpas on narkots?!? Aga kui keegi kontrollima läheb ja see leitakse? Okei, see nüüd oli väiksem mure üldse ja seda tõenäoliselt ei juhtu ka. "Dooside vähendamine peaks midagi aitama?" Christer kahtles selles sügavalt, aga no mida tema ka teab, eksole - ta on narkootikume näinud ainult piltidelt ja filmidest. Chris ohkas, muutudes kurvaks. Jah, see oli omamoodi äge, et Raymond ka gei on, aga miks ta just mingisse narkarisse ära armus? See, et Trev diileri numbri ära kustutas on ilmselt hea, samas..."Ma kardan Ray pärast," lausus Christer vaikselt. Mis siis, kui Riva kraam otsa saab ja tüüp uut doosi tahab? Kui arvestada sellega, et tüüp läks närvi, kui teada sai, mida Trevor tegi, siis kas ta läheb Rayle kallale, et too Trevile üldse kraamist rääkis?
"Mina ei tea. Seal võõrutuskeskustes andtakse neile mingid asendusained ültsegi ju. Ta peaks sinna minema, mitte siin olema," pomises Jason. Ta ohkas. "Riva on narkar, tema puhul on ilmselt normaalne olla ühel hetkel täiesti rahulik ja järgmisel laamendama hakata. Me ei saa enam midagi teha. Nüüd juba on Ray ümber riva sõrme keeratud," ohkas Jason. Seda ta ei kartnud, et Riva Ray'le kallale läheb. Ta läks endast välja ju, kui sai teada, et Ray rääkis Trevorile tema sõltuvusest, aga siis ta nagu tahtis põgeneda, mitte kallale minna. Ja Ray on tugev poiss, Riva on selline väike pigem.
Trevor Farro- 17-aastane
Christer sulges hetkeks oma silmad ja hingas sügavalt sisse. Tema viis end rahulikuks sundida, kui ta ärritunud on. Silmad avanud, pigistas ta Trevori kätt õrnalt ja vaatas talle otsa. Ta suunas oma pilgu tagasi rajale, mida mööda nad söökla poole liikusid. Väga masendav hommik on.
Trevor jäi seisma ja põimis oma käed ümber Christeri. Ta ei tahtnud, et kutt ärritunud oleks. "See pole meie elu kallis," sosistas ta. No natuke oli. Eriti see Ray osa. Aga esimest korda vist juhtus midagi ränka nende lähedastega ja mitte nendega. Ray astus ämbrisse, mitte Trevor. See oli positiivne ju. Jason oli ka imelikuks muutunud juba, mõeldes asja positiivsetele külgedele. Ja no tegelikult see Riva nii hull polnudki, aga kui nad reaalselt tahavad maha istuda ja rääkida, siis on Christer ka seal. Sellest ei tule mingit sellist vestlust, kus need kaks laovad Trevile ette sada ja üks põhjust, miks ta vait peab olema.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris asetas oma käed Trevori puusadele ja vajutas tema huultele musi. "Aga see puudutab meid ka." Jah, see oli Raymond, kes ämbrisse astus. Ta võiks sealt nüüd välja ka astuda. "Samas, võib-olla Ray plaan või asi õnnestub ja," mis selle tüübi nimi nüüd oligi? Rrrr...Rivo? Ei..Ravo, ei, Riva. Jah..mida nime? "ja Riva saabki sõltuvusest üle," lausus Christer. Oodata ja loota?
Trev kehitas õlgu. "Ma ei suuda seda uskuda," pomises ta. "Ma lihtsalt ei pea narkareid kellekski," lisas ta ohates. Nad olid narkarid kõik ja selleks nad ka jäid. Üldjuhul. "Ootame ja loodame ja järgmisel hetkel ta teeb üledoosi ja mis siis Ray'st saab?" küsis Trev Christerilt. Aga mida muud nad teha saidki? "Ja me ei saa nende vahele ka minna, sest siis jääme me Ray'st ilma," lausus Trev raskelt ohates. Mingi lahendus pidi ju asjal olema. See, et Riva võõrutusse läheb. Siis on kaks kärbest ühe hoobiga. Ray ei saaks temaga enam koos olla ja Riva saaks oma sõltuvusega ise võidelda.
Trevor Farro- 17-aastane
Raymond on Christerile venna eest. Ta ei saanud jälle oma venda kaotada. Mis siis, et ta oma pärisvenda üldse ei mäleta. "Ainus lahendus näib olema see, et Riva võõrutusse läheb," pomises Chris,"aga vaevalt Ray ja Riva sellega nõustuvad." Rivast oleks endiselt pohhui, aga Raymond kassiks korralikult ja oleks Chrisi ja Trevi peale raudselt tige ja solvunud ka või midagi sellist.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11