Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Mett moka peale määrimas!
2 posters
Summercamping :: Headquarters :: Söökla
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Mett moka peale määrimas!
"Awwwww," venitas Stifler lõbusalt. "Tõenäoliselt unustan ma selle varsti ära, aga mis seal ikka." Matthew naeratas kergelt, ning suunas siis pilgu järve poole. "Ja millest me nüüd räägime?" Jah, nende jututeemad olid megamuutlikud, aga vahepeal tuli hetki, kus ei osanud midagi öelda.
Matthew Stifler- 19-aastane
- PT : They say I'm brainwashed but I'm in love with this man
Postituste arv : 1250
"Sellest, mis hüüdnime me sulle paneme. Stiffu," muigas Trevor. Kui tema pidi mingi Jassu olema, pidi Stif ka mingi sellise hüüdnime saama. "Matu," pakkus Trevor.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
"Matu oli Autodes see roostes autokolakas," ütles Stifler nägu krimpsutades. Jah, ta oli ka multikat nimega 'Autod' näinud. "Mul niigi on hüüdnimi - Stifler. Sellest piisab küll," lisas ta lõbustatult. Stiflerid olid nad kõik, tema suguvõsa meessoost esindajad. What a mess!
"Aga sina oled see ainus pede-Stifler," muigas Trev. Mingi hüüdnimi võis tal ju selline ka olla, mida ainult Trevor kasutas, kui tal see meeles oli. "Stifukene siis," naeris Trev.
Trevor Farro- 17-aastane
"See tekitab minus tahtmise mõmmikut taas kasutama hakata," ütles Stifler lõbustatult. "Aga eks sa ise tead, mis sa teed," lisas ta hetke pärast. Ei, ta ei kutsuks Trevorit mõmmikuks, vähemalt mitte avalikult. Mõtetes võib-olla. Vaat kui nunnu.
"No siis sa oled Stifukene," naeris Trevor. Sobis ju küll. Vähemalt Stiflerile, eriti, kui too teda mõmmikuks kutsuma hakkab jälle.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kui see sulle headmeelt teeb," turtsatas Stifler lõbustatult. "Ma arvan, et meid peetaks hulludeks, kui me neid hüüdnimesid tõesti kasutama hakkaks, Jassu."
"Ma ei usu, et hulludeks," arvas Trevor, "veidrateks kindlasti." Zane ja Chris kindlasti arvaks, et nad on kergelt peast soojad või midagi. Või et ehk on nende nimede taga mingi vana sisenali. Tegelikkuses nad olid lihtsalt igavad ja mõtlesid need endale välja.
Trevor Farro- 17-aastane
Stifler muigas. "Ma siin praegu mõtlesin, et Zane'i kuuldes ma sind küll mõmmikuks nimetada ei tohi..." ütles poiss lõbustatult. Z saaks armukadedaks. Sellest oleks kahju.
"Kas tal saaks midagi selle vastu olla?" küsis Trev muiates. "Sest olgem ausad. Mina teadsin sind varem, kui tema. Või noh, meie sinuga suhtlesime ammu enne seda, kui te reaalselt kohtusite," selgitas Trevor ja muigas siis taas lõbusalt. "Chrisil küll midagi selle vastu olla ei saa, kui ma sind Stifukeseks kutsun," arvas ta.
Trevor Farro- 17-aastane
"Enne, kui meie reaalselt kohtusime? Ma teadsin teda reaalselt juba päris ammu," ütles Stifler selle peale. Teadis, aga eriti ei suhelnud, sest Matthewil oli sel ajal homofoobia aeg. "Päris kindel? Ma ei soovitaks riskida." Poiss muigas lõbustatult.
"No teadsid jaa, aga te ei suhelnud, meie aga suhtlesime," selgitas Trev. Kusjuures Stifi homofoobia aeg saigi vist läbi siis, kui Trevor ja Pat kogu kooli ees suht jõhkralt aelesid ja kui keegi siis midagi öelda julges, sai kogu jalka tiimilt mööda lõugu.
Trevor Farro- 17-aastane
"Seda küll, aga see ei tähenda, et talle meeldiks, kui ma kõikvõimalikke varasemaid sõpru selliste hüüdnimedega nimetaks," ütles Stifler lõbusalt. Talle meenus samuti see aeg, kus tal see niiöelda homofoobia mööda oli läinud, ning ta muutus pisut tõsisemaks, kuna see kaasas Patricku meenutamist, kuid sundis ennast siis naeratama. "Minule küll ei meeldiks, kui ta enda parima sõbraga niimoodi räägiks."
"Nüüd see kõlab nii, nagu see oleks keelatud, et me niimoodi räägime," sõnas Trevor tõsinedes. "Et me istume vahel teineteise kaisus. Et me lollitame niisama ja kiusame teineteist. See pole ju vale või halb, see ei tähenda midagi. Me oleme sõbrad kõigest," seletas Trev. Või oli see väär, kui Stifler vahel teda kõdistas või kui nad teineteise kaisus istusid või oma sekselust rääkisid?
Trevor Farro- 17-aastane
"See ei tähendagi midagi... Ma võtan seda lihtsalt sellisest seisukohast, et kui Zane'i parim sõber oleks samamoodi bi või gei, siis mul oleks veider küll neid kokku lasta," ütles Stifler õlgu kehitades. "Aga asi ei ole nii hull! Ma ei kavatsegi selle pärast, mida tema arvata või, sinuga suhtlemisest loobuda, eksole?" Kellega ta siis veel nii haiget teksti ajada saab? Või siis mõnikord järgmise meeletusehoo käigus jalkaväljakule joosta MM'i otsustava mängu ajal ja pall ära võtta. Nuvot.
"Zane'il on veider meid kokku lasta?" küsis Trevor. Ilmselt liikusid tema mõtted kergelt valedel radadel. Kuid kui Matt nii mõtles, siis järelikult oli selles midagi halba, et nad Trevoriga sedasi koos olid. Siis võib-olla mõtles Matt ikkagi Trevist teisiti, kui parimast sõbrast. Kurat, sellise mõtlemise peale hakkab pea valutama.
Trevor Farro- 17-aastane
Ee... "Ma ei tea," ütles Stifler õlgu kehitades. "Me ei ole sellest rääkinud. Kui tal ka on veider, siis ta pole kuidagi seda mõista andnud," lisas ta hetke pärast. Zane kindlasti ütleks, kui ta ei taha, et Matthew Trevoriga edasi suhtleb. Mis siis, et see tulemusi ei annaks. Trevor on endiselt Matthewi parim sõber. Ning ta ei mõelnud kordagi Trevorist muudmoodi. Mitte peale Zane'ga kohtumist.
"Äkki sa peaks temaga rääkima sellest," arvas Trevor. Ta silmitses taevas ujuvaid pilvi ja püüdis neile jälle mingeid kujundeid välja mõelda.
Trevor Farro- 17-aastane
"Et ta arvakski, et ma ei tohi sinuga enam suhelda?" Stifler turtsatas lõbustatult. "Jätan parem vahele." Zane oli piisavalt otsekohene, et talle öelda, mida ta asjast arvab.
"No aga kui tal on midagi selle vastu, sa siis ei taha seda teada?" küsis Trev. Natuke kahtlane ju. Tema tahtis küll teada, kui Chrisil millegi vastu midagi oli.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ta ütleks mulle, kui tal selle vastu midagi on," ütles Stifler selle peale, kui käed taskusse surus. "Ma ei usu, et tal selle vastu midagi on. Ma mõtlen, ta teab, et sul on Chris, seega vaevalt sina teda petaks ja mina Zane'i ja see tähendab, et vaevalt me millegi sellisega tegeleme, mis neile ei meeldiks." That was complicated, dude.
Trevor sulges oma silmad. "Kuule, las see teema jääb, ma ei saa enam ise ka aru, mida ma ajan," pomises kutt. "Vahel ma lihtsalt... mõtlen veidratele asjadele," lausus Trev.
Trevor Farro- 17-aastane
"Sama siin..." Stifler muigas kergelt. "Niisiis, mis teema nüüd?" Vaikus oleks hea, aga samas pisut imelik. Eriti nende kahe puhul.
"Lähme lolliks," pakkus Trev ja muigas kergelt. Silmi ta ei avanud. Mis ta ikka taevast vahib. Ta ju lamas endiselt seal selili murul. Miks ta üldse sedasi oli seal? Aa, jaa, ta oli naernud millegi üle väga emotsionaalselt.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kas me juba ei ole seda piisavalt?" küsis Stifler lõbusalt. Tema arvates küll olid.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Summercamping :: Headquarters :: Söökla
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 11