Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Run, Forest, run!
4 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Run, Forest, run!
Ray hammustas huulde, hakates edasi kõndima. "Ma ka ei tea ju," sõnas ta lõpuks. Midagi nagu oli ikka.. Samas äkki olidki ainult fuckbuddy'd. "Lubad, et sa ei räägi kellelegi?" küsis kutt siis, jäädes jälle seisma ja põrnitsedes ootavalt Trevorit.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
"Vannun," lubas Trevor. Ta oskas suud hoida. Vaat mitu aastat ta vaikis, et Stifile mehed meeldivad? Ikka kaks tuli ära. No tegelikult polnud ta siiani rääkinud. Stif tuli ise kapist välja. Mis Ray suust nüüd aga tuleb? Ta armastab Rivat, aga ei saa kuti tunnetest aru?
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
Armastuseks oli küll natuke vara ja üldse läks see pihtimus täitsa teise valdkonda. "Rival on sõltuvus. Narkootikumidest," sõnas Ray uuesti edasi sammuma hakates. "Ja ma aitan tal sellest nüüd lahti saada, aga.. Ma kardan, et ma ebaõnnestun," tunnistas Ray.
Raymond Dice- 18-aastane
"Mida?!" küsis Trev kergelt endast välja minnes. Sellist reaktsiooni Ray ilmselt ei oodanud, aga Trevor oli äärmiselt temperamentne ja täielik narkovastane. "Narkar?" küsis ta üle sammudes nüüd Ray kõrvale. Ta haaras kuti käsivarrest ja sundis teda peatuma ja endale otsa vaatama. "Sa tead ka, mida see tähendab? Sa ei saa teda mitte kunagi usaldada. Ta valetab sulle koguaeg ja tõmbab end pilve. Selliste inimestega ei saa end siduda Ray," seletas Trevor.
Trevor Farro- 17-aastane
Ray silmad läksid üllatusest suureks ja ta ei osanud kuidagi reageerida. Pagan, ta isegi kartis natuke Trevorit.. Kutt oli nii.. Vihane. Ray vaatas kurvalt ja kohkunult Trevori silmadesse, raputades siis pead ja viies pilgu mujale. "Sa ei saa aru. Ta tahab sellest välja pääseda. Ja see pole üldsegi tema süü, et ta sõltuvuses on," lausus Ray kätt vabaks tõmmates.
Raymond Dice- 18-aastane
"Eks muidugi. Rääkis sulle südantlõhestava loo oma minevikust ja siis ütles, et ta tahab sellest lahti saada ja ainult sina saad teda aidata? Ray, kuidas sa ei näe, ta on su ümber oma sõrme keeranud. Ta mõtles ilmselt selle kõik välja, et sul temast hale hakkaks. Ta on narkar ja valmis uue doosi nimel ükskõik mida tegema. Kuidas sa teda aitad? Valvad ta kraami? Issand jumal, kas see sitt on meie kämpingus?" Trev läks aina enam endast välja. "Ta valetas sulle kõik kokku! Sittagi ta sind usaldab või mida iganes ta sulle rääkinud on! Sinu selja taga tõmbab end pilve ja sa ei teagi seda!" karjus Jason. Kuidas sai Ray sellise tüübi lõksu langeda? Kuradi narkarid raisk.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ta ei palunud mul teda aidata," sõnas Ray segadusse sattudes ja jäi seisma, istudes sinna samasse keset rada maha, pea kätevahel. "Ole vait.. Lihtsalt.. Ole vait," palus kutt. Ta oli niigi sassis omadega ju. Ja see ei saanud tõsi olla. Riva ei olnud selline.
Raymond Dice- 18-aastane
"See kui ma vait olen, ei tähenda, et ta end hetkel kuskil pilve ei tõmbaks," lausus Trevor. Kuradi narkar ikka. Miks Ray just sellise otsa koperdas? Trevoril oli narkaritest suht ühene arusaam. Nad kõik olid ühesugused valetajad.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ta ei tõmba. Ma usaldan teda ja tema usaldab mind ja mind ei huvita, mida sina sellest asjast arvad," lausus Ray püsti tõustes ja hakkas kämpingute poole jalutama. Mingi spordituju oli nagunii ära kadunud. Tegelikult teda huvitas ikka küll Trevori arvamus ja sellepärast see haiget tegigi.
Raymond Dice- 18-aastane
"Sa oled loll ka," turtsatas Trevor ja sammus Ray järel kämpingute poole. Kui see sodi seal nende kämpas on siis. "Kuidas sa saad selles nii kindel olla? Kas sa kustutasid kõikide ta sutekate numbrid ta telefonis? Kas ta andis vabatahtlikult oma narko sulle? Kui jaa, siis ilmselgelt tõmbab ta end praegu pilve," porises Trevor Ray selja taga.
Trevor Farro- 17-aastane
Ray raputas vaid pead. Kurat, muidugi ei kustutanud ta neid pagana numbreid.. Kutt läks nende kämpast mööda ja suundus otse Riva oma juurde. Las Trevor veendub ise siis, et teda saab usaldada. Kui saab..
Raymond Dice- 18-aastane
Trev saatis Ray'd pilguga. No kurat ta tahab seda näha. Ruttu vudis Trevor Ray'le järele. Pealegi ta ei mäletanud, milline Riva täpselt välja nägi ja tahtis teda näha. Narkar raisk.
Trevor Farro- 17-aastane
Riva oli oma kämpingus ja magas. Või noh, tegelikult enam ei maganud, aga lebas siiski veel voodis teki all, silmad suletud. Ta oli eile öösel pikalt pildistanud ja nautis nüüd täna pikka hommikut voodis.
Damien Riva- 19-aastane
- Postituste arv : 588
Ray sammus kämpingu trepist üles ja astus ilma koputamata majakesse, astudes otseteed Riva voodi juurde. Pagan, kutt oli seal sedasi nii armas ju.. Ray'l oli olnud kindel plaan kutilt otse ja karmilt kõik välja pigistada, aga nüüd ta leebus ja istus Riva kõrvale voodile, vajutades õrna musi ta huultele.
Raymond Dice- 18-aastane
Trevor järgnes Ray'le ja seisatas magamistoa uksel, toetades end vastu uksepiita: No mida? "Khmm," köhis Trev justkui oma häält puhtaks. See, et kutt hea välja nägi ei andnud talle mittemingisuguseid lisa õigusi.
Trevor Farro- 17-aastane
Riva naeratas ja tõmbas Ray endale lähemale, siis aga kuulis ta köhatust ja pööras pea ära, avades silmad. Trevor? Oli see ullult pisike kutt ju. Riva viis pilgu tagasi Ray'le. "Hei teile ka jah," lausus ta siis end istuma sättides ja kergelt sirutades.
Viimati muutis seda Damien Riva (Püh Mai 08, 2011 6:23 pm). Kokku muudetud 1 kord
Damien Riva- 19-aastane
"Tere hommikust," sõnas Ray naeratades. No kui kutt alles ärkas, siis ei saanud ta kuidagi juba laksu all olla, niiet Ray rahunes täitsa maha juba. Kutt libistas käed ümber Riva ja tõmbas ta enda kaissu.
Raymond Dice- 18-aastane
"Aaah!" urises Trevor ja astus tuppa. "Kus su telefon on?" küsis ta karmil toonil Rivalt. Kuradi armastajad raiks. Tüüp oli lihtsalt nii sassi kamminud Ray, et kutt unustas täiesti ära, miks ta sinna tulnud oli ju.
Trevor Farro- 17-aastane
Riva naeratas Ray'le ja vajutas ta huultele musi. Siis tuli järsku Trevor oma karmil häälel. Riva silmitses väikest kutti kulme kergitades ja kobas siis öökapil, ulatades talle telefoni. "Mis siis?" küsis ta kahtlevalt. Äkki midagi juhtu ja ta pidi kellelegi helistama. Nad olid mõlemad jooksuriietes. Siis märkas Riva Ray kriimulisi küünarnukke. "Mis juhtus?" küsis ta murelikult.
Damien Riva- 19-aastane
No kuidas Ray olekski saanud kuti peale pahane olla. Nüüd oli ta küll täitsa kindel, et Riva polnud talle valetanud. "Ma kukkusin," vastas kutt ja ohkas siis vaikselt. "Anna andeks.. Ma ei arvanud, et ta nii reageerib," pomises Ray, tõmmates Riva endale lähemale, justkui kartes, et kutt pahaseks saab ja eemale tõmbub.
Raymond Dice- 18-aastane
"Reageerib mismoodi?" küsis Riva kulme kortsutades ja jälgis Trevorit. Mis toimus? Kukkumise peale reageerib või mida? Riva tundis, et ta on vist ikka liiga unine veel, et asjadest sotti saada.
Damien Riva- 19-aastane
Trevor võttis Riva telefoni ja vaatas numberid, kellele ta viimati helistanud on ja kui palju ja mis aegadel. Tõenäoliselt ostab ta oma kraami iga teatud aja tagant, seega ta peilis välja kõik need numbrid või siis selle ühe, millele Riva on iga sama aja tagant helistanud ja helistas sellele. Niipea, kui vastu oli võtnud mingi kahtlase häälega mees, kes teda rõõmsalt tervitas ja siis üllatunult küsis, et kas kraam on otsas juba, pani Trevor kõne kinni ja kustutas numbri.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ma rääkisin talle su sõltuvusest.. Ja ta.. Ei reageerinud hästi," sõnas Ray vaikselt. "Ta arvab, et sa kasutad mind ära ja tegelikult tarvitad edasi, aga mina tean, et see ei ole nii!" lausus kutt kiirelt.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ray... Ma usaldasin sind," ahhetas Riva. Ta jälgis Trevorit. "Mida sa teed?" küsis ta kutilt kergelt paanikasse sattudes. Ta hakkas Ray haardest end lahti rabelema. Kuidas see nii sai olla? Miks Ray talle nii tegi?
Damien Riva- 19-aastane
"Sa saad mind usaldada ju! Anna andeks, aga ta peab teadma.. Me elame samas majakeses ju ja see pakk on minu käes ja kui ta selle leidnud oleks, siis ta poleks mind enam uskunud ju," rääkis Ray kiirelt ja ärevalt, hoides tugevamalt Riva ümbert kinni.
Raymond Dice- 18-aastane
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11