Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Lend me your courage to stand up and fight
3 posters
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Lend me your courage to stand up and fight
Ray ronis autost välja, hoidudes kuttidest tahapoole. Imelik oli olla, arvestades seda, et Chris teadis, et nad suudelnud olid. Muidu oleks ka samas imelik olnud vist. Kutt kõhkles korra, kas minna ka majakesse, aga tal oli riided vaja nagunii ära vahetada ja iPod ära viia ja Ray lonkis siiski nende sabas.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
Kui nad kämpingusse jõudsid, viskas Christer autovõtmed kapile. "Palun ütle, et sul ei ole midagi tõsist viga," lausus Chris vaikselt, kutti samal ajal tugevalt kallistades. See pastaka moodi asi ei andnud Christerile rahu ja Trevori vaikimine ainult süvendas seda. Chris 'peitis' oma nägu Trevi õlal.
Christer Dice- 18-aastane
- PT : .:C♥T:.
Postituste arv : 506
"Ma kukkusin pärast jooksu kokku," alustas Jason kuskilt otsast. "Tuleb välja, et need teadvuse kaotused polegi söömatusest või midagi. Mul on aeglane süda," seletas Dash, "see tähendab seda, et kui ma ärritun või end väga pingutan füüsiliselt siis erinevalt normaalsest inimesest, kelle süda kiirendab, minu süda hakkab aeglasemalt lööma. Ja see võib isegi nii aeglaselt lüüa lõpuks, et seiskub." Trevor vaikis hetke ja avas suu, et sellest pastakast rääkida, kuid ta sulges taas oma suu ja ootas Christeri reaktsiooni. Kõik kohe otse välja oli alati parim lahendus olnud.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
Ray jäi õue trepile istuma, suutmata endiselt otsustada, kas ta tahab turteltuvide nina alla minna. Sedasi kutt siis istuski seal, pea vastu käsipuud toetatud. Viimaks lasi ta ka silmadel kinni vajuda ja ohkas raskelt. Kurnav päev.
Raymond Dice- 18-aastane
Chris kuulas vahele segamata Trevorit. "See tähendab et..." Christer jäi vait. EI! "Sa ei tohi surra," lausus Chris vaikselt, veidralt piiksuva häälega, nutumaik suus. Üks silmapilgutus ja ta silmadest voolavad pisarad välja. Ta ei vaadanud endiselt Trevori poole, vaid surus oma nägu tugevamini vastu Trevi õlga.
"Tsss," rahustas Jason Christerit. "Ma ei suregi ära," lausus ta võimalikult rahulikult. "Arst ütles, et see on sportlaste seas normaalne haigus. Kõik on kontrolli all. Näe, nad andsid mulle selle pastaka. Kui mul halb hakkab või kui ma juba teadvuse kaotan, siis mina või keegi mu lähedastest peab selle mulle reide suruma," seletas Trev üllatavalt rahulikult. "Veeni ei tohi. Reielihas on kõige parem varjant," lisas Myles ja surus pastaka Chrisi kätte. "Ma ei sure ära," kinnitas Dash.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris tõstis aeglaselt oma pea, kui Trevor pastaka tema kätte surus. Ta jõllitas seda elupäästvat asjandust mõnda aega, andis selle siis Trevori kätte tagasi, et oma käed taas tugevalt ümber kuti panna. Christer ei nuuksunud enam, nii palju suutis Trevor teda rahustada, aga pisarad voolasid endiselt.
"Tsss," rahustas Trevor oma kutti edasi. "Ma olen kombes," lubas ta. "Ausalt ka," kinnitas Dash ja põimis oma käed tugevamini ümber Chrisi. "Arst arvas, et ma peaks suitsetamise maha jätma," vahetas Trevor hoopiski teemat. Loodetavasti rahuneb Chris kiirelt. Jasonile ei meeldinud talle haiget teha ja kohe kindlasti ei meeldinud talle Christerit nutmas näha. See tegi talle rohkem haiget kui ükskõik mis asi siin maailmas.
Trevor Farro- 17-aastane
Christer püüdis rahuneda. Tõesti püüdis. Aga ta ei suutnud. Mõte sellest, et ta kutil on mingi haigus, mis ta tappa võib, ei lasknud rahuneda. Chris sulges oma silmad. Peagi lõppesid ka kuti pisarad. Miks just Trevoriga igast sitta juhtub?
"Ma armastan sind," sosistas Trevor. Ta viskas selle pastaka voodile. Nüüd sai ta mugavamalt oma käed ümber Chrisi panna. Ta tõmbas kutti nii tihedalt enda vastu, et valus oli hingata, aga ikka tundis ta, et sellest on veel vähe. Ta oleks võinud Chrisi vist kuruks pigistada. Lihtsalt nii palju armastas ta oma kutti.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ja mina armastan sind, Trevor." lausus Chris, tõmbudes sel hetkel Trevorist veidi eemale, et talle silma vaadata. Ta eelistas seda lauset öelda alati kutile silma vaadates. Ta vaatas veel hetke oma väiksele armsale kutile silma ja liibus siis uuesti tihedalt kuti vastu.
"Mmmh," tegi Trev vingus häält, kohe kui Christer talle jälle lähemale liibus ja tõmbus kutist ise eemale. Ta võttis Chrisi lõuast õrnalt kinni ja pani ta nii endale silma vaatama. Dash naeratas rahulolevalt ning suudles Christerit pehmelt. Vat nüüd oli ta rahul.
Trevor Farro- 17-aastane
"Mhh?" vaatas Chris Trevorile küsivalt otsa, kui too eemale tõmbus ja ta lõuast kinni võttis. Aa, musi tahab. Ikka saab. See oli nüüd küll üks soolane suudlus. Christeri pisarad voolasid ennist tükk aega mööda põski tema huultele, jättes endast ikka märgi ka maha. Chris suudles Trevorit vastu.
Sellest polnud midagi, et see soolane oli. Trevor oli igal juhul rahul. Dash lõpetas suudluse kerge musiga Chrisi huultele ja naeratas kutile silma vaadates. "Ray jäi õue?" küsis ta siis kulme kortsutades. Ei julgenud sisse tulla ilmselt. Trev ohkas õnnelikult ja sasis oma nunnu kuti juukseid. Gaash kuidas ta armastas Christeri silmi. Need olid nii ilusad. Eirit, kui ta naeratas, siis naeratas alati ka Trevor. "Sa oled nii ilus," lausus Myles naeratades.
Trevor Farro- 17-aastane
"Järelikult," lausus Christer. Peaks Raymondiga rääkima? Kaua nad ikka üksteist väldivad. Eriti, kui nad ühes kämpas elavad. Vägagi rahustav oli näha Trevorit naeratamas. Chris tõmbas käega üle oma põse ja naeratas siis samuti. "Kui ilus?" küsis Christer nagu ta alati küsis, kui Trev mainis midagi umbmäärast tema ilu kohta. Nii ilus nagu peldik puude vilus, eksole? Naeratus püsis endiselt Chrisi näol.
"Sinu ilu kirjeldamiseks pole sõnaraamatus sõnu. Kõik, mis seal on jäävad alla sellele, kui ilus sa oled," lausus Trevor. "Sa oled nii ilus, et päike kahvatub su kõrval," seletas Myles ja vajutas Chrisi põsele musi. "Ära enam nuta," palus ta. Dash sasis Christeri juukseid ja naeratas õnnelikult. Tegelikult oli kõik täiesti okei ju. Trevor suutis ära unustada pastaka, mis lebas voodil. Ta unustas kogu maailma. Ainus, mis tal meeles oli, oli Chris.
Ray oli vahepeal õues istudes trepi käsipuu najale magama jäänud. Vaene väsinud mees.
Ray oli vahepeal õues istudes trepi käsipuu najale magama jäänud. Vaene väsinud mees.
Trevor Farro- 17-aastane
Ta on sõnaraamatu ja mingi armastusromaani läbi lugenud? Väga igav oli? "Ma sulaks, kui ma eit oleks," muigas Christer. Tsikid ju armastasid kõrvadega? "Ei nuta," lausus Chris. Ka talle hakkas vaikselt kohale jõudma, et hetkel on kõik okei.
"Siis on hea, et sa eit pole," naeris Trevor. Armastus teeb seda, armastus paneb kuti imelikke asju välja mõtlema. Reaalsuses polnud Trev ühtegi raamatut vist läbi lugenud. Tal oli koguaeg muud tegemist olnud, pealegi. Raamatud on nohikutele. Jason vajutas musi Christeri huultele.
Trevor Farro- 17-aastane
Ray ärkas suhteliselt järsku selle peale, et ta vaikselt pikali hakkas vajuma, mis trepil olles eriti mugav ei olnud. Kutt vaatas hetke segaduses ringi, olles liiga sassis, et aru saada, kus ta on ja miks ta seal on. Vaikselt hakkas kõik meenuma ja Ray kulm tõmbus taas kortsu. Kaua ta seal sedasi maganud oli huvitav? Kutt kõhkles hetke, kas ta julgeb majakesse minna. Raudselt amelevad seal jälle või midagi. Viimaks ajas ta end siiski püsti, oiates vaikselt. Niigi haiged lihased olid nüüd kanged ka veel. Ray astus maja uksest sisse, suundudes otse enda voodi poole. Sinna jõudes potsatas ta voodile istuma, sikutas tossud jalast ja tõmbas end teki peal kerra, sulgedes uuesti silmad.
Raymond Dice- 18-aastane
Chris naeratas Trevorile, totakas armunud pilk ees. Christer kujutas ette, kuidas Trevor kohe hapu näo pähe teeb ja 'iuu' hüüab. Ta muigas korra kavalalt ja tõmbas siis keelega üle kuti põse. Ja siis astus Raymond majja, sõnagi lausumata puges ta teki alla. Chris ohkas. Kaua nad üksteist ignoreerivad?
"Iuu!" grimassitas Trevor just sel hetkel. Rõve ila jälle. Ta tõmbas särgi varukaga üle oma näo. Kuti pilk langes hetkeks Ray'le ja ta ohkas. Siis liibus Jason Christerile lähemale ja sosistas talle kõrva: "ma lähen pessu, te peaks rääkima. See polnud tema süü. Ma olin segaduses. Palun rääkige." Siis tõmbus ta eemale ja vajutas musi Chrisi huultele. Trev sammus oma kummutini, otsis sealt puhtad riided ja rätiku ja marssis vannituppa. Ta kavatses seal kaua kaua venitada nüüd, et Dice'id oma asjad ära saaksid räägitud.
Trevor Farro- 17-aastane
Ray oli suhteliselt magama jäämas juba. Ei tea jah, mis räme uni tal peale tuli. Samas polnud ka see välistatud, et ta haigeks oli jäämas või miskit. Kutt oli ekspert soojade ilmadega külmetusse jäämises. Uimane oli olla küll.. Ray sikutas lisapadja endale kaissu, nähes seal sedasi arvatavasti üsna totter välja.
Raymond Dice- 18-aastane
Christer ei öelnud Trevorile midagi. Ta jälgis kutti, kui too oma asjad võttis ja siis vannituppa kadus. Chris istus oma voodile ja vaatas onupoja poole. Temaga rääkima? Jah, enne seda suudlust polnud see mingi kunst. Nüüd...miks Ray teda ignob siis, kui see tema süü pole, et Trev teda suudles? Christer ei osanud mitte midagi öelda ju. Pealegi, Raymond tahab magada praegu, las magab. Christer jäi Trevorit ootama.
Ray ei suutnud nüüd muidugi korralikult uinuda. Ta lausa tundis Chrisi kohalolu ja kogu olukord oli palju veidram. Deem ja kutt oli peaaegu magama jäänud.. Pidi Trevor ära minema. "Ütle, mis sul öelda on," sõnas Ray vaikselt.
Raymond Dice- 18-aastane
"Mul ei ole sulle midagi öelda," pomises Christer ja 'viskas' pilgu aknast välja. Hetke pärast suunas ta selle onupojale tagasi. "Räägi sina parem,"sõnas kutt,"miks sa selle suudluse pärast põed, kui Trevor oli see, kes sind suudles?"
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7