Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Õhtul
2 posters
Summercamping :: Surrounding :: Mets
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Õhtul
"Sa oled lihtsalt liiga hea, et tunnistada, kui koba ma olen," jäi Ray endale kindlaks. "Ahhaa.. Ja kuidas öelda prantsuse keeles 'sina ka'?" uuris kutt kavala muigega. Selle lause võis küll täitsa meelde jätta ju.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
"Nüüd sa arvad minust jällegi liiga hästi," mainis Chandra naeratades. Nii palju siis sellest. Järgmise küsimuse peale kergitas näitsik õrnalt enda kulme. "Je suis aussi," vastas tütarlaps ning muigas. Talle oli tegelikkuses alati see lause kombinatsiooni hääldus nalja teinud. Väga palju susistamist ning tegelikkuses ka keeruline hääldus.
"Kahtlen selles," muigas Ray. Chandra küll mingit halba külge talle näidanud polnud. Peale selle, et ta pesa põlema jättis, kus pojad sees olid.
"Je.. misasi?" kordas kutt kergelt naerdes. Hunnik susinat. See talle küll meelde ei jäänud.
"Je.. misasi?" kordas kutt kergelt naerdes. Hunnik susinat. See talle küll meelde ei jäänud.
Raymond Dice- 18-aastane
"Je suis aussi," kordas Chandra aeglasemalt, üritades seda selgemalt välja hääldada, et noormehel lihtsam oleks. Kuid seda oli tõepoolest keeruline selgelt hääldada. Tütarlapse huulil mängles lõbustatud naeratus.
"Jesussiassi?!" puterdas Ray midagi kokku ja hakkas siis ise ka naerma. See polnud midagi ligilähedastki Chandra öeldule. "Nüüd sa võid küll ausalt tunnistada, et ma olen koba prantsuse keeles," muigas kutt.
Raymond Dice- 18-aastane
Chandra jälgis noormehe pingutusi ning turtsatas samuti vaikselt naerma. See oli lihtsalt niivõrd totu, kuidas noormees üritas seda välja öelda. "Okei, sa oled koba prantsuse keeles," noogutas Blu läbi naeru ning hingas siis sügavalt sisse. "Kuid ega me ei saagi kõik kõiges head olla," mainis näitsik lihtsalt.
"Ma ju ütlesin!" sõnas Ray rõõmsalt, kui oli Blu lõpuks seda tunnistama saanud. Jeah, ta oli rõõmus, sest tüdruk tunnistas, et ta on koba. Veider, või mis?
"Ma polegi kindel, milles ma hea olen," lausus kutt mõtlikult. "Peale suudlemise, muidugi."
"Ma polegi kindel, milles ma hea olen," lausus kutt mõtlikult. "Peale suudlemise, muidugi."
Raymond Dice- 18-aastane
"Aga see on ju hea pidepunkt," arvas Chandra naeratades, liigutades ennast veidikene, sättides nõnda oma olemist praegusest juba natukene rohkem mugavamaks, hingates sügavalt sisse. "Kust edasi otsinguid jätkata," lisas neidis.
Ray mõtles hetke ja naersis siis kergelt endamisi. Jeah.. Nilbe. "Noh, eks mul ole terve suvi aega avastada, kas minust muusikamaailmas asja saaks," sõnas Ray. Surfis ta võistelnud polnud. Kutt ei pidanud end piisavalt heaks. Nii et seda ta karjäärina võtta ei saanud. Aga keska viimane aasta seisis ees ja Rayl polnud aimugi, mida edasi teha. "Kelleks sina saada tahad?"
Raymond Dice- 18-aastane
"Mängid mõnda pilli?" küsis Chandra uudishimulikult. Tegelikkuses oli seal sedasi üsna mõnus. Passida aidas, mis ülejäänud laagriga nagu väga otseselt kokku ei läinud, mõnusalt heintes, tugevate käte vahel. See, et ta noormehest tegelikkuses otseselt väga midagi ei teadnudki, ei olnud Blu'le kunagi takistuseks olnud.
"Hm, näitlejaks," vastas Chandra peale hetkelist mõtlemist, seda lausa nagu õhates.
"Hm, näitlejaks," vastas Chandra peale hetkelist mõtlemist, seda lausa nagu õhates.
"Üsna mitut olen proovinud, aga neid ei valda ka kuigi hästi," lausus Ray. Klaveril oskas vaid mõnda pala korralikumalt ja no kui mingid põhilised akordid olid, siis klimberdas mõne loo ehk veel ära taustal. Kitarril oskas ka käputäit lugusid. Trumme peksis ka vahel isuga.
"Oo.. Varsti oled selline staar, et ei tee minusugusest maamatsist väljagi, jah?" tögas Ray.
"Oo.. Varsti oled selline staar, et ei tee minusugusest maamatsist väljagi, jah?" tögas Ray.
Raymond Dice- 18-aastane
"Laulad?" küsis Chandra veel naeratades. Kui noormees mainis, et on mitut pilli proovinud, oleks tüdruk võinud ka enda pea panti panna, et üks neist oli kitarr.
Tögamise peale turtsatas näitsik lõbustatult. "Korra heintes pikutamine ei tee sinust veel maamatsi," teatas Blu lihtsalt.
Tögamise peale turtsatas näitsik lõbustatult. "Korra heintes pikutamine ei tee sinust veel maamatsi," teatas Blu lihtsalt.
"Seda ka. Meil muusika veres," lausus Ray ja põhjendas kohe oma oskused ära ka. Talle ei meeldinud jätta muljet, nagu oleks ta üheski neist asjadest kuigi osav. Kuigi kutil oli tegelikult üsna hea hääl.
"No ma pole kunagi eriline linnavurle olnud. Elan rannas suht," muigas Ray.
"No ma pole kunagi eriline linnavurle olnud. Elan rannas suht," muigas Ray.
Raymond Dice- 18-aastane
"Siis on aru saadav. See on siis ühtlasi kindlalt see, kus su süda on?" küsis Chandra naeratades.
"Kas sa mulle laulaksid midagi?" palus neidis siis, enda pead kergitades ning seda sedasi sättides, et saaks ilusti suurte silmadega noormehele otsa vaadata.
"Üks asi on rannas oma aega veeta. Teine asi on maamats olla," arvas Chandra siiski muigega. Temal oli maamatsidest kindel väljakujunenud arusaam ning Ray kindlasti nende alla ei jõudnud.
"Kas sa mulle laulaksid midagi?" palus neidis siis, enda pead kergitades ning seda sedasi sättides, et saaks ilusti suurte silmadega noormehele otsa vaadata.
"Üks asi on rannas oma aega veeta. Teine asi on maamats olla," arvas Chandra siiski muigega. Temal oli maamatsidest kindel väljakujunenud arusaam ning Ray kindlasti nende alla ei jõudnud.
"Ma pole kindel. Selleks ma siia tulingi - et teada saada," lausus Ray mõtlikult. Kõige hullem oli see, et kui ta peaks valima surfamise ja muusika vahel, mis iseenesest olid nii erinevad ju.. Ta ei oskaks. Äkki peaks millegi kolmanda endale leidma. "Eeh.. Ma ei ole kuigi hea laulja," sõnas Ray tagasihoidlikult, üritades end ikka välja vingerdada.
"Ma olen mõlemat," otsustas Ray muigega.
"Ma olen mõlemat," otsustas Ray muigega.
Raymond Dice- 18-aastane
"Hm, ise tead," arvas Chandra. Ta ei olnud üks neist, kes väga pikalt peale käiks. Kui noormees ei soovi, siis ei soovi. Temagi poolest.
"Hmm," mõmises Chandra mõtlikult, üritades mõista, kuidas võiks need kaks oma vahel kokkumiksituna välja näha või milles avaldus noormehe maamatsi külg.
"Hmm," mõmises Chandra mõtlikult, üritades mõista, kuidas võiks need kaks oma vahel kokkumiksituna välja näha või milles avaldus noormehe maamatsi külg.
"No.. Kui sul äkki mõni soovilugu on.." sõnas Ray veidi ebalevalt. Nad olid kahekesi seal kõigest ja kogemus näitas, et mida väiksem publik, seda parem esitus. Pealegi kutt alahindas end ka kõvasti.
"Hmm jah. Käin seal kauboimütsiga ringi. Hobune on parklas rihmaga kinni ja puha," muigas Ray.
"Hmm jah. Käin seal kauboimütsiga ringi. Hobune on parklas rihmaga kinni ja puha," muigas Ray.
Raymond Dice- 18-aastane
"Unelaulu?" pakkus Chandra koheselt, väikse naeratusega. Tal ei olnud küll kavas olnud mingit tagurpidist psühholoogiat korraldada, kuid näis, et niipea, kui ta oli loobunud lunimisest, oli ka noormees nõustunud.
Kuuldes noormehe järgnevat juttu, ei saanud Blu midagi parata, et ta endale vaikse naeru lubas. See ettekujutus, mis tema silmeette tekkis, näis lihtsalt liiga.. kummaline.
Kuuldes noormehe järgnevat juttu, ei saanud Blu midagi parata, et ta endale vaikse naeru lubas. See ettekujutus, mis tema silmeette tekkis, näis lihtsalt liiga.. kummaline.
"Unelaulu.." kordas Ray mõtlikult. Teaks ta siis mõnda. Kutt mõtles rahumeeli ja siis hakkas Blu järsku naerma. "Sa oled totter," muigas Ray. Tema jaoks tuli see siiski lambist. Ja siis tuli kutile ka sobiv laul meelde ja ta hakkas laulma Keep Awake'i 100 Monkeys'ilt. Laulusõnad olid küll veidi vastupidised tavapärase unelaulu sisule, aga siiski.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ja see on halb?" küsis Blu lõbusalt naeratades. Tema arust ei olnud totter olemises midagi halba. Kuid kes teadis, ehk oli tema jaoks midagi arusaamatuks jäänud?
Kui noormees siis laulma hakkas, sättis Chandra enda pea jälle mugavamalt Ray rinnale. Noormehe lauluhääl iseenesest oli hea, kuid.. "Nüüd ma olen tõesti ärkvel," teatas tütarlaps naerdes, kui Ray laulmise lõpetas. "Ja see on sinu süü, kui ma öösel magama ei saa jääda," lisas ta tähtsalt, olles ennast rohkem püsti ajanud - ennist oli ta Ray peal põhimõtteliselt maganud.
"Aga sul on hea hääl," lisas Blu naeratades.
Kui noormees siis laulma hakkas, sättis Chandra enda pea jälle mugavamalt Ray rinnale. Noormehe lauluhääl iseenesest oli hea, kuid.. "Nüüd ma olen tõesti ärkvel," teatas tütarlaps naerdes, kui Ray laulmise lõpetas. "Ja see on sinu süü, kui ma öösel magama ei saa jääda," lisas ta tähtsalt, olles ennast rohkem püsti ajanud - ennist oli ta Ray peal põhimõtteliselt maganud.
"Aga sul on hea hääl," lisas Blu naeratades.
"Ei, see on armas," jõudis Ray veel enne vastata, naeratus samuti huulil.
Neiu esmareaktsiooni peale hakkas kutt kergelt naerma, manades siis süütu ilme ette. "Siis sa võid mind ka üles ajada. On vähemalt võrdne värk," muigas Ray.
"Nüüd on sinu kord," sõnas ta otsustavalt.
Neiu esmareaktsiooni peale hakkas kutt kergelt naerma, manades siis süütu ilme ette. "Siis sa võid mind ka üles ajada. On vähemalt võrdne värk," muigas Ray.
"Nüüd on sinu kord," sõnas ta otsustavalt.
Raymond Dice- 18-aastane
"Jah? Mitmendas kämpingus sa oled?" küsis Chandra koheselt, enda juustest nüüd õlekõrsi eemaldades ning neid kuidagi siluda üritades - need olid selle ennistise lühikese "heinasõja" ajal üsna sassi suutnud minna.
"Minu kord?" kordas Blu kulme kortsutades. Mida Ray temalt nüüd ootas?
"Minu kord?" kordas Blu kulme kortsutades. Mida Ray temalt nüüd ootas?
"Neljandas," vastas Ray täitsa ausalt. Kui tal ikka oli see number õigesti meelde jäänud. Vist ikka oli. Kutt aitas neiul juustest õlekõrsi eemaldada, kerge muie huulil.
"Jah. Laulda. Või sa võid näidelda ka. teed mulle väikese stseeni Hamletist näiteks," muigas Ray. Miskipärast seostus tal alati näitlemisega Shakespeare.
"Jah. Laulda. Või sa võid näidelda ka. teed mulle väikese stseeni Hamletist näiteks," muigas Ray. Miskipärast seostus tal alati näitlemisega Shakespeare.
Raymond Dice- 18-aastane
"Loodan, et ma öösel su semusid üles ei aja sellisel juhul," mainis Chandra, kinkides Ray'le kerge naeratuse, kui too tal enda juukseid puhastada aitas.
"Hamletist?" kordas tütarlaps kulme kergitades. "See on üsnagi raske materjal," mainis ta huulde hammustades, kuid naeratas siis. "Aga laulda võin ma küll," sõnas Blu aegamisi, enda käsi oma juustest noormehe kaela ümber libistades. "Soovilugusid?" pakkus ta samamoodi armsalt, nagu Ray seda teinud oli.
"Hamletist?" kordas tütarlaps kulme kergitades. "See on üsnagi raske materjal," mainis ta huulde hammustades, kuid naeratas siis. "Aga laulda võin ma küll," sõnas Blu aegamisi, enda käsi oma juustest noormehe kaela ümber libistades. "Soovilugusid?" pakkus ta samamoodi armsalt, nagu Ray seda teinud oli.
"Nad on selle ära teeninud," muigas Ray. Samas oli Chris teda selles osas ka hoiatanud, et hoopis Trevor võib see olla, kes teda üles ajab. Mõistetav ka.
"Ma tean ainult seda olla või mitte olla kohta," muigas Ray. Noh, sisu teadis muidugi, aga see üks stseen oli peas lausa. Draamatund.
"Mm.. Laula oma lemmiklaulu," läks Ray lihtsama vastupanu teed, viies ka enda käed nüüd tagasi Blu pihale.
"Ma tean ainult seda olla või mitte olla kohta," muigas Ray. Noh, sisu teadis muidugi, aga see üks stseen oli peas lausa. Draamatund.
"Mm.. Laula oma lemmiklaulu," läks Ray lihtsama vastupanu teed, viies ka enda käed nüüd tagasi Blu pihale.
Raymond Dice- 18-aastane
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Summercamping :: Surrounding :: Mets
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8