Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Lõkkepidu
+15
Sebastian II
Elias Adams
Eliza Adams
Ellen Cornish
James Michelle Smith
Mary S. Wilson
Hanna Blackwood
Chandra Blu
Christer Dice
Matthew Stifler
Gregory Sanches
Trevor Farro
Raymond Dice
Jessica Star
Shakira
19 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 14
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Lõkkepidu
OT: Stif, su allkiri häirib veits.
"Aga ma tahan liha," nurus Trevor ja võttis krõpsupaki enda kätte. Ta avas selle üsna vaevaliselt ja hakkas siis sööma. Vähemalt midagigi. Hea soolane oli ka.
"Aga ma tahan liha," nurus Trevor ja võttis krõpsupaki enda kätte. Ta avas selle üsna vaevaliselt ja hakkas siis sööma. Vähemalt midagigi. Hea soolane oli ka.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
ot. Teen uue teema. ; )
Chandra naeratas kergelt viivuks, kui Raymond eemaldus, ning võttis siis veidi kiirema sammu, otse kämpingute poole. Kuus oli pime, nagu oligi arvata. Jess viibis raudselt lõkke ääres, ning Blu isegi kahtlustas, et sõbranna võis mõneti mõelda, kuhu ta kadunud oli.
Chandra naeratas kergelt viivuks, kui Raymond eemaldus, ning võttis siis veidi kiirema sammu, otse kämpingute poole. Kuus oli pime, nagu oligi arvata. Jess viibis raudselt lõkke ääres, ning Blu isegi kahtlustas, et sõbranna võis mõneti mõelda, kuhu ta kadunud oli.
OT: LOL
Ma muutsin, jah. Endale käis ka närvidele.
Stifler muigas. "Hiljem saad, kui hästi käitud," ütles ta selle peale, ning võttis ka vaba käega natuke krõpsu. Hea. Ta ei pannudki tähele, et Ray tuli, tal oli piisavalt tgemist pisut tuigerdava Trevori püsti hoidmisega. Pole vaja, et too ennast puruks kukuks.
Ma muutsin, jah. Endale käis ka närvidele.
Stifler muigas. "Hiljem saad, kui hästi käitud," ütles ta selle peale, ning võttis ka vaba käega natuke krõpsu. Hea. Ta ei pannudki tähele, et Ray tuli, tal oli piisavalt tgemist pisut tuigerdava Trevori püsti hoidmisega. Pole vaja, et too ennast puruks kukuks.
Matthew Stifler- 19-aastane
- PT : They say I'm brainwashed but I'm in love with this man
Postituste arv : 1250
Ray jõudis kuttide lähedale, viies veidi mureliku pilgu Trevorile. "Näe, su asjad olid sillal," sõnas kutt siis, sirutades need Trevi poole. "Kas sa sõid ka midagi nüüd?" uuris ta veel.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
"Tänks," naeratas Trev ja võttis oma asjad. Nüüd ta ei saanud jälle krõpsu süüa. Kui kurb. Trevor astus Ray juurde, tõusis kikivarvukile, polnudki ammu seda tegema pidanud, ja vajutas kuti põsele musi. "See on selle eest, et sa mu veest välja tirisid," selgitas Trev. Talle hakkas alles nüüd kohale jõudma, et ta surmasuust oli pääsenud. "Mkmm, Stif ei olnud nõus mulle liha grillima," kaebas Trevor siis kohe.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kõigepealt vahetad riided ära ja siis saad normaalselt sööki," ütles Stifler selle peale silmi pööritades. "Ma ei usu, et Chris väga õnnelik oleks, kui sa siin kopsupõletikku jääksid." Vaevalt jah.
"Eee... Pole tänu väärt või midagi," sõnas Ray selle musi peale. Veider.. Väääga veider. "No siis vahetad riided ära ja lähed sööd midagi," lausus kutt. "Ma nüüd siis.. Lähen," lisas ta veel ja pööras otsa ringi, suundudes kuuenda kämpingu poole.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
"Jah issi," pomises Trevor muiates. "Nagu lasteaias käiks ausõna," pomises Trevor ja hakkas enda majakese poole astuma või noh, tuikuma. Suurem asi kõndija ta polnud hetkel jaa.
Trevor Farro- 17-aastane
Pigem kõigest sõber, kes siiralt hoolib. Varsti jõudsid nad maja juurde, ning Stifler avas ukse. "Kuivata ennast ära ja pane kuivad riided selga."
OT: Kas Chris mitte ei istunud maja ees trepil?
Trevor astus majja ja (OT: kujutame ette, et Chris ei istunud trepil siis) nägi Chrisi voodil istumas. Trevor lasi oma asjadel suvaliselt maha kukkuda, kaasa arvatud krõpsupakil ja sammus Chrisi juurde, et teda kallistada oma märgade riietega.
Trevor astus majja ja (OT: kujutame ette, et Chris ei istunud trepil siis) nägi Chrisi voodil istumas. Trevor lasi oma asjadel suvaliselt maha kukkuda, kaasa arvatud krõpsupakil ja sammus Chrisi juurde, et teda kallistada oma märgade riietega.
Trevor Farro- 17-aastane
OT: Vist istus jah...
"Ma jätan teid nüüd omavahele," ütles Stifler kergelt naeratades. "Chris, sa peaksid teda pisut toitma," lisas ta siis lõbustatult, sulges ukse ning läks tagasi lõkkeplatsile.
"Ma jätan teid nüüd omavahele," ütles Stifler kergelt naeratades. "Chris, sa peaksid teda pisut toitma," lisas ta siis lõbustatult, sulges ukse ning läks tagasi lõkkeplatsile.
Chris oli tõepoolest vahepeal majja kolinud. Toidu võttis ta kaasa. Polnud vaja, et kui Trev või Ray kämpasse tulla otsustavad, et nad siis sisse astuks ja käna käiks. Christer plaanis vahepeal juba magama minna, aga Trev ei lasknud. Chris muretses liiga palju tema pärast. Ja siis astus Trevor kämpingusse. Christer oli sekundiga voodist püsti ja kallistas kutti. Väga...vale..otsus. "Sa oled märg," nentis Chris fakti. Seletust? Alles siis märkas ta Stifi, kui too suu avas. "Ou, Stif. Tänks." Küll kutt ise aru saab, mille eest teda tänati. Hetkel oli Stifler Chrisi ees see kangelane.
Christer Dice- 18-aastane
- PT : .:C♥T:.
Postituste arv : 506
"Märg ja täiesti täis," lausus Trev ja suudles Chrisi. "Ma nii igatsesin sind," lausus ta. Siis tõmbus ta oma kutist eemale ja tõmbas märja t-särgi üle pea. "Kõht on täiega tühi," mainis kutt ja avas siis oma teksade vöö, libistades ka need põrandale, kuskile särgi juurde. Seejärel loobus Trevo oma bokseritest ja astus Chrisi juurde, et teda uuesti suudelda. "Panen uuesti riide või on sul paremad plaanid?" küsis Trev kavalalt.
Trevor Farro- 17-aastane
Märg, täis ja selle üle uhke ka. "Vot, teinekord ära jookse ära, siis ei pea igatsema," lausus Chris. Nüüd oli tema ka märg. Christeril õnnetus kiiremini riided ära vahetada, kui Trevoril end riidest lahti võtta. "Sa oled jube kuum ja kuradi vastupandamatu, aga pane riidesse," ütles Chris.
"Blokid mind? Või sa kardad, et mul ei tõuse?" muigas Trevor, kuid koperdas siiski oma kummuti juurde ja hakkas riideid otsima, et end uuesti riide panna. "Tead, ma käisin ujumas. Ja siis ma tõmbasin omale vett kurku," seletas Trevor ja üritas boksereid jalga saada. See isegi õnnestus. Teksadega oli aga hoopis keerulisem lugu.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris ei vaevunud vastamagi. "Kõva mees oled, väga kõva," sarkasmitses Christer ujumise jutu peale. Kutt istus voodile tagasi ja vaatas muigega, kuidas Trevor end riidesse paneb. Tõsine tsirkus. Chris naeris, kui Trev teksadega jamas. Vaene väike nunnu ülbik. Christer tõusis voodilt, sammus Trevini, võttis tema teksad korraks enda kätte. "Näed, niipidi pane jalga," lausus Christer nägu naerul, andes teksad Trevi kätte tagasi.
"Ma panin ju niipiidi," arvas Trev. Vist siiski mitte. Ta võttis teksad uuesti oma kätte ja sai ühe jala paika, nii nüüd teine veel. "Ühesõnaga tõmbasin ma seda vett natuke palju kurku ja siis Ray vedas mu veest välja," seletas Trev rahumeeli edasi ja sai ka teise jala paika. Ta tmbas omale teksad jalga ning kinnitas ka vöö. Täitsa hästi noh. Nüüd otsis ta oma t-särgi ja pusa.
Trevor Farro- 17-aastane
Jälle oli Ray seal, kui Trevil abi vaja oli. Normaaaalne. Samas, täiesti tüüpiline, et Treviga juhtub alati siis midagi, kui Chrisi lähedal ei ole. Christer oli nagu Trevi kaitseingel - temaga koos olles, et juhtu Trevoriga mitte midagi. "Väga armas," lausus Chris. Oota..Ray jõi ka ju. Ja tüübil oli mõistust, et Trev välja tirida? Tõesti väga armas. Christer on onupojale tänu võlgu nüüd.
Trevor tõmbas särgi selga. Wow, isegi õigetpidi ja siis tõmbas ta pusa peale. Nüüd läks jälle pingsaks mõttetööks, sest see lukk oli üks pagana keeruline asi. Trevor proovis ühte pidi ja teistpidi, aga kuidagi hakkama ei saanud, viimaks ta loobus. Las olla siis lahti. Trev põimis oma käed ümber Chrisi kaela. "Anna andeks, et ma minema jooksin," vabandas ta. Chris oli vist selle pärast ikka veel pahane.
Trevor Farro- 17-aastane
Halenaljakas oli vaadata, kuidas täis kutt end riidesse paneb. Christer asetas oma käed Trevori puusadele. "Korraliku peomeeleolu tekitasid mulle küll jah," lausus Chris, olles endiselt selle peale pahane. Kas Trev mitte sellepärast siia laagrisse ei nõustunud tulema, et koguaeg Chrisiga olla?
"Kas ma rikkusin su esinemise ära?" küsis Trev mossitades. "Anna andeks," kordas kutt oma vabandust ja vajutas musi Chrisi huultele. Kuidagi ju ikka pidi asja heaks saama teha. Trevori käsi libises Chrisi pükstesse ja ta naeratas rahulolevalt, suudeldes Christeri kaela.
Trevor Farro- 17-aastane
Esinemise. Esinemise. ESINEMISE!!!!! "Mul läks täitsa meelest ära, et ma täna esinema ka pidin," lausus Chris. Ups? Samas, kell pole veel nii palju, et pidu läbi oleks. Võib-olla pole keegi veel esinemistega algustki teinud. Mingit erilist möllu kämpinguteni ei kostunud. Kämpingu seinad ei ole helikindlad ka. "Kuule, sul pidi kõht tühi olema," mainis Christer.
"Blokid mind või?" küsis Trevor kavalalt ja libistas oma käe Chrisi bokseritesse, asudes seal tegutsema. Mis tal oli nüüd? Ei tahtnudki keppi? See oleks küll veider. Vähemalt Trevori arvates. Tema meelest oli ta joobes olek normaalne ju.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris libistas Trevori käe sujuvalt enda bokseritest välja. Blokkis küll jah. Christer põimis enda sõrmed Trevori omadega. "Lähme sööma," lausus Chris paluvalt. Christer oleks oma külma šašlõki Trevorile sisse söötnud - tüüp on täis, tal savi, kas sööb külma või sooja toitu - aga kuna Christeril endal ka kõht tühi oli, siis... noh, veab Trevoril.
No mis mõttes. "Miks?" ei saanud Trev aru. "Kas sa ei taha mind?" küsis ta nukramaks muutudes. Arvestades tema joobeseisundit oli see nukrus veider. Äkki oli Chrisil keegi teine vahepeal tekkinud, selle ajaga, kui Trevor talle kätte ei andnud.
Trevor Farro- 17-aastane
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 14