Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Esimene õhtu.
2 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Esimene õhtu.
"Mina ka mitte. Mul oli vaja lihtsalt ühel väga pingelisel ajal end lõdvaks lasta. Aitas. Enam ei tee E´d, aga see väike tablett päästis mind murdumast," üritas J end põhjendada.
Jessica Star- 17-aastane
- Postituste arv : 133
Stifler muigas kergelt. Tema oli ka mitmeid kordi olnud täiesti segi minemise piiril, aga narkootikume ei tarbiks surma ähvardusel ka. Ja noh, Stifler oligi sassis, kuigi seda teadsid vähesed. "Kellel aitab tablett, kellel miski muu." Või keegi muu.
Matthew Stifler- 19-aastane
- PT : They say I'm brainwashed but I'm in love with this man
Postituste arv : 1250
"Mis siis sind aitab? Tegelikult kah, sa pead lõbutsema. Selleks laager ongi," lausus Jessica naeratusega.
Jessica Star- 17-aastane
Stifler naeratas. "Jah, muidugi. Perekonna au peab üleval hoidma," ütles Matthew lõbustatult, kuigi sisimas tundis ennast rusutuna. Miks ta ei võiks tavaline poiss olla?
"Nojah, Dwight seadis sulle kõrge lati," muigas neiu. "Aga sa ei pea täpselt tema moodi olema. Lihtsalt...Naudi elu."
Jessica Star- 17-aastane
Dwight on vist jah kordades hullem, kui Matthew. Nüüd vähemalt kindlasti, kui varem polnud. Sest enne õnnetust oli Matthew pidevalt joonud ja nõmetses. "Ma naudingi," vastas poiss naeratades, kui pilgu Jessicale suunas. Nautiski. Omamoodi. Maskiga, nagu ta oli.
"Olgu, kui sa nii ütled," vastas Jessica. Oli aru saada, et Stifleril oli midagi hinge peal. Sellest lennuõnnetusest tüdruk ju ei teadnud.
Jessica Star- 17-aastane
"Täpselt nii," muigas Stifler kerge lõbususega. Et vaikust vältida, esitas Matthew üpriski ennustatava küsimuse: "Kus kohast sa siis pärit oled?" Seal laagris oli ju inimesi jumal teab mis riikidest.
"Igalt poolt ja mitte kuskilt. NY tegelikult. This is New York, New York, New York!," laulis Jessica tuntud viisijuppi.
Jessica Star- 17-aastane
"Manhattan?" pakkus Stifler huupi. Enamus noortest ja ilusatest elas seal. Üldiselt Upper East Side'l. What a joy. Stifler aga oli oma elukohaga rahul.
"Broadway," sõnas Jessica. "Aga sina?" huvitus neiu poisi elukohast.
Jessica Star- 17-aastane
Ahsoo. Lahe. "Los Angeles," vastas ta siis kerge lõbususega. Teisel pool täitsa. Tal oli laagrissegi pikem maa tulla, kui Jessical. What a joy.
"LA, lahe. Tegelikult ma olen päris palju kolinud. Nüüd eidis ema NY´s endale unistuste töö," lausus Jess.
Jessica Star- 17-aastane
Muidugi oli lahe, aga mõnikord oleks Matthew tahtnud, et oleks kusagil mujal elanud. Või mujal koolis käinud. Või reisist mitte osa võtnud. Kuigi samas, see õnnetus tõi head ka. Nagu Zane. Aga ta kaotas ka palju.
"Penn su mõtete eest," ütles Jessica naeratades. Hea tuju ei plaaninud niipea kaduda.
Jessica Star- 17-aastane
Stifler võpatas, kui taas Jessica häält kuulis. "Anna andeks, jäin meenutama..." vastas ta kergelt muiates. Ta oleks praegu tahtnud kusagil üksi olla. Või sinna paganama saarele tagasi minna ja Ameliale peksa anda.
"Ja mida, kui tohib küsida?" päris Jessica edasi. Uudishimulikud tüdrukud pidavat õnne tooma...
Jessica Star- 17-aastane
Küsida ikka võib, iseasi, kas vastus piisavalt hea on. "Ühest reisist mõtlesin, kus ma hiljuti käisin," vastas poiss ausalt, kuigi mitte eriti täpselt. Sellest õnnetusest teadsid üsna paljud, noh, see oli ju väga kaua uudistes. Nagu Mattehew oli oletanud, olid tema vanemad päris kaua sundinud inimesi teda otsima, kuid isa kahetses seda niipea, kui sai teada, et tema poeg on gei. Oh what a joy.
"Ja milisest reisist täpsemalt?" küsis Jess edasi. Ta oli küll midagi kuulnud noorte kadumisest, kuid kahta asja neidis omavahel kokku ei viinud.
Jessica Star- 17-aastane
"On üks, kus ma mõned kuud tagasi käisin..." vastas Matthew ebamääraselt õlgu kehitades. Ta ei tahtnud rohkem eriti rääkida. "Ma ei tahaks sellest eriti rääkida," lisas ta siis hetke pärast. Õrn teema, lein oli isegi Stifleri kohta liiga värske, mis siis, et ta seda välja ei näidanud.
"Olgu," nõustus kohe Jessica. Järelikult olid Stifleril halvad mälestused, mis olid liiga värske. "Millist muusikat sa kuulad," vahetas tüdruk teemat. Muusikamaitse oli kõigil kuigipalju erinev, sellepärast oi see ka hea vestlusteema.
Jessica Star- 17-aastane
Tore, et tüdruk mõistis. Muusika küsimust kuulnud, kehitas poiss õlgu. Peale saarelt naasmist polnud ta väga muusikat kuulanud. Isegi pidudest oli ta üpriski loobunud, mis oli omamoodi veider, sest Stifler oli kindel olnud, et naaseb vana elustiili juurde. Aga paistab, et ei teinud seda. "Ma ei teagi. Dubstep võib-olla." Isabella oli seda kuulanud, ning Matthew'le täitsa meeldis. "Ja sa ise?"
"Igasugust. Väljaarvatud sellist muusikat, mida diskodel lastakse. Mulle ei meeldi selline bassipõhine lugu. Suvel on hea akustilisi lugusid kuulata," lisas Jessica enda arutlusele. Dubstep talle eriti ei meeldinud.
Jessica Star- 17-aastane
Ahsoo. "Ma ei ole viimasel ajal eriti muusikat kuulanud, seega ma ei tea, mida diskodel lastakse," muigas poiss kerge lõbususega. Jah, pidudel oli ta vähestel käinud, ning siis ka Stifleri kohta väga vara minema läinud. Lihtsalt ei läinud peale sellised asjad enam, nagu lambist enda täis kaanimine.
"Ei kuula muusikat?! Muusika ongi elu," ütles Jessica naerdes. "Ei tegelikult ühe suure osa mu elust moodustab muusika."
Jessica Star- 17-aastane
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5