Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Lõuna
+2
Sebastian II
Trevor Farro
6 posters
Summercamping :: Surrounding :: Mets
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Lõuna
Trevor liikus Chrisi sabas. Küsimust kuuldes kehitas ta õlgu: "ma ei tea. Selle tüübi pärast endale ka jamasid ei taha." Kohe kindlasti ei tahtnud ta, et Chris või keegi vangi läheks sellise perverdi pärast, aga maha võiks ta kärvata küll.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
"Mina olen oma pakkumised teinud ja need teile ei sobinud," sõnas Ray kuttide sabas kõndides. Ta ka mingeid mõrva kinnimätsimisplaane looma ei hakanud seal. Ajuvabadus. Samas midagi pidi ju tegema. Segane värk.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
Chris ei öelnud poiste ütluste peale midagi, vaid kõmpis aina edasi. ''Sa tahad minuga kaasa tulla, kui ma Sebastianiga rääkima lähen?'' küsis noormees Trevorilt. Christopher oli tegelikult üsna kindel, et too ei taha tulla, aga tal ei oleks olnud midagi karta. C kaitses teda.
Chris White- 20-aastane
- Postituste arv : 539
"Ma ei tea," vastas Trevor kahtlevalt. "Võib-olla," mõnes mõttes ta tahtis, aga samas ta kartis ka. "Vist ikka tahan," lausus ta siis kindlalt. Mine tea, pärast midagi juhtub. Siis on parem, kui tunnistajaid on kaks.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris noogutas. Nad olid peaaegu laagriplatsil ning vaikselt oli ka kuulda rannas mängivate võrkpallurite möla. ''Läheme kohe või kuna?'' küsis noormees järgmiseks. C ootas Sebastianiga kohtumist juba pingsalt. Ta polnud ammu kedagi korralikult tampida saanud- rusikad juba sügelesid. Sellest hoolimata ei olnud Christopher treenimist ja poksimist jätnud. Ta arenes ja tugevnes iga päevaga. U better watch out, Sebastian.
Chris White- 20-aastane
"Ma tahaks enne pesemas käia," lausus Trevor, "ja siis me võime kohe minna." Kust nad Sebastiani leiavad üldse? Metsas oli tüüp ise tema juurde tulnud ju. Trevor torkas oma käed pusa taskutesse. Ei tea, kus Chris on.
Trevor Farro- 17-aastane
Christopher noogutas. Viimaks olid nad metsast välja ja lõõmav päike küttis nüüd ka neid. ''Kirjuta mulle oma number,'' ütles noormees, võttis taskust mobla ja andis selle siis Trevorile. ''Siis saan sulle mingiaeg helistada ja läheme koos,'' lisas ta veel, pilk Trevil. Loodetavasti on Sebastian ümbrukonnas- nii on neil teda lihtsam otsida.
Chris White- 20-aastane
Trevor võttis telefoni ja kirjutas Chrisile oma numbri, sellega ühelepoole saanud ulatas ta telefoni kutile tagasi. Ta heitis hetke pilgu Ray'le, kutt ei öelnud midagi, aga raputas halvaks panevalt pead. Ilmselt tahab ta pärast Trevoriga omavahel rääkida ja selgitab talle, et see on halb mõte, aga enam ei saanud Trevi ümber veenda.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris noogutas õrnalt ja libistas mobiili tagasi taskusse. ''Helistame siis mingiaeg,'' lausus ta ja tõmbas taskust välja juba järgmise tobi Zippoga. ''See ya later,'' ütles C veel poistele, patsutade Trevorile semulikult õlale. Ta süütas suitsu, kimus paar mahvi ning juba järgmisel hetkel seadis Christopher oma sammud kämpingute poole. Nüüd oli see siis kindel- tema tänane päev on sisustatud. Noormees jäi Sebastianiga kohtumist pingsalt ootama..
Chris White- 20-aastane
Trevor noogutas Chrisile ja siis suundusid nad Ray'ga oma kämpingusse. Christerit polnud seal. Trevor ohkas selle peale ja otsis omale rätiku. Siis võttis ta pusa seljast ja viskas põrandale. Nagu näha siis särki tal seljas polnud. See jäi ju metsa. Trevor silmitses oma punetavaid randmeid.
Trevor Farro- 17-aastane
Ray leidis, et pole mõtet enam vastu vaielda. Nii ta lihtsalt vaikis ja suundus Trevoriga veidi rahulikumas tempos kämpade poole. "Ma tulen ka kaasa," sõnas ta mingi hetk. Keegi kaine mõistusega inimene peaks ka juures olema siiski. Nad astusid kämpasse ja Ray vajus lihtsalt oma voodile istuma, silmitsedes Trevorit. "Sidus su käed kinni?" küsis kutt vaikselt.
Raymond Dice- 18-aastane
Trevor noogutas: "mu oma püksirihmaga," sõnas ta turtsatades. Irooniline ju või mis. "Palun, ära sellest Chrisile räägi," palus Trev ja võttis end siis alasti. Ei, ta ei põdenud seda Ray ees teha. Kutt oli nagunii sirge ja Trevoril oli ükskõik, kas too jääb teda passima või mitte. Trevor heitis hetkeks pilgu Ray'le ja kadus siis vannituppa. Tavalise veerand tunni asemel oli ta seal tund ja ikka oli räpane tunne. Kui Trev väljus, oli tal ainult rätik ümber. Kutt pani end riide, võttis siis oma telefoni ja istus Ray juurde voodile.
Trevor Farro- 17-aastane
Ray noogutas ja viis rohkem viisakusest pilgu mujale. Kutt vajus voodile selili ja põrnitses lage. Aeg läks sedasi kuidagi väga kiiresti, sest mingi hetk Trevor naases ja Ray ajas end uuesti istukile. "Ma arvan ikkagi, et selle kõige juures mingi omakohus enam ei aita," lausus kutt.
Raymond Dice- 18-aastane
Trevor toetas end vastu Ray'd. "Aga mis aitaks?" küsis ta. "See tüüp saaks vangist paari aastaga välja ja teeks seda uuesti. Võib-olla otsiks ta siis minu jälle üleks ja teeks seda mulle uuesti kui mitte ei tapaks mind," pomises Trev.
Trevor Farro- 17-aastane
Ray pani puht harjumusest käe ümber Trevori, ilme mõtlik. "Paar aastat on pikk aeg. Ta saaks rohkem isegi.. California osariigis määratakse ikka suht rängad karistused," sõnas Ray ja kortsutas siis kulme. Kurat, nad ei olnud ju Californias. "Ikkagi.. Ma ei usu, et ta sind üles otsiks.."
Raymond Dice- 18-aastane
"Ma tunnen end hoorana. Ja mis kõige hullem, mul on sellest ükskõik," pomises Trev ja toetas oma kukla Ray õlale. Tal oleks ükskõik, kui Ray teda praegu suudleks. Ju ta siis oligi mingi hoor. Äkki ta peaks kuskile lõbumajja tööle minema. Kindlasti ta oleks perverssete geimeeste seas populaarne.
Trevor Farro- 17-aastane
"Sa ei ole mingi hoor. Hoor on see, kes teeb valiku ringi tõmmata. Sinult võeti see valik vägisi ära," lausus Ray kindlalt. Kuidas kutile selgeks teha, et see polnud tema süü? Kuidas talle üldse midagi selgeks teha.. "Ma arvan ikkagi, et sa peaksid Chrisile rääkima, mis juhtus," sõnas Ray vaikselt ohates.
Raymond Dice- 18-aastane
Trev vaikis ega öelnud esimese teema peale enam midagi. "Ma ei suuda talle seda öelda," lausus Trev. "Ta hakkab mind põlgama. Ta ei taha minuga enam kunagi koos olla," lausus Trev üsna kindlalt. Kes tahaks koos olla mingi ärakasutatud nartsuga.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ma olen Chrisi oma terve elu tundnud. Ta ei teeks midagi sellist," lausus Ray kindlalt. "Pealegi teab ta ju eelmistest kordadest ja ta on ikkagi kannatlikult sinu kõrval püsinud. Ta tõesti hoolib ju.." rääkis kutt. Veider oleks öelda, et Chris armastab Trevorit. Mitte, et Ray homofoob oleks. Lihtsalt.. veider.
Raymond Dice- 18-aastane
"Kas sina hooliks?" küsis Trevor Ray'le otsa vaadates. Ta toetas endiselt vastu kutti ja Ray käsi oli tema ümber, aga see ei häirinud teda. Mitte nii nagu metsas. Tal oli hetkel vaja tunda, et keegi temast hoolib.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ma oleksin su kõrval ja toetaksin sind ja näitaksin igal võimalikul moel välja, et sa pole üksi. Et sa pole minu silmis halvem inimene millegi pärast, mille üle sinul otsustusõigustki polnud," rääkis Ray rahulikult. "Nii see käib. Armastus ei vali, millal end välja lülitada. Kui sa oled kellegi kõrval, siis sa lähed selle kellegagi läbi tule ja vee, mitte ei hülga teda, kui tal sind kõige rohkem vaja on."
Raymond Dice- 18-aastane
"Sa meenutad mulle kedagi," lausus Trevor kergelt ohates. Christer saaks ilmselt jälle vihaseks, kui neid sellises poosis Ray voodil näeks, aga Trevil oli ükskõik. Ta tahtis praegu kaisus olla. Trev vaatas oma telefoni, Chris polnud ikka veel helistanud. Huvitav, kas ta ikka helistab.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kedagi head, ma loodan," sõnas Ray kerge naeratusega. Sellise jutu peale saigi vist vaid kaks äärmust olla - kas ta kõlas hullu ja klammerduvana või siis oli selles jutus isegi mingi loogika ja ehk kõlas ta isegi täitsa.. hästi.
Raymond Dice- 18-aastane
"Sa meenutad mulle Patrickut," sosistas Trevor. "Sa oled alati olemas, kui mul mingi jama on või kui mul kedagi enda kõrvale vaja on," lausus Trev. See kõlas ilmselt natuke veidralt, sest teoreetiliselt peaks Christer tal alati kõrval olema, aga kui nad koos olid, siis ei juhtunud Treviga kunagi midagi halba.
Trevor Farro- 17-aastane
"Ju ma siis olen hea ajastusega lihtsalt," sõnas Ray. Talle omasel kombel püüdis ta tõsistesse olukordadesse alati teatud lõbusust sisse tuua. Mingi hetk taipas ta, et Patrick oli ju Trevori ekskutt. Mitte, et see kuidagi kohatu oleks olnud, aga lihtsalt.. Huvitav.
Raymond Dice- 18-aastane
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Summercamping :: Surrounding :: Mets
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 11