Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Lõuna
+2
Sebastian II
Trevor Farro
6 posters
Summercamping :: Surrounding :: Mets
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Lõuna
Ray jälgis kutti mõtlikult, kui too oma juttu alles alustas. Sebastian.. Kus ta seda nime kuulnud oli? Ja siis hakkaski kutt vaikselt taipama, millest jutt on ja ta silmad läksid pärani suureks. Jumal tänatud, et Trevor nende poole ei vaadanud.. Ray ilme küll eriti toetav ja julgustav polnud. Aga ta poleks elu sees osanud arvata, et.. Et see kõik nii hull oli. Mõni ime ka, et Trev omadega segi oli.
Kuuldes seda kaksikvenna osa, meenus Raymondile, kus ta seda nime oli kuulnud. Siin laagris olid juba jutud liikvel tolle uue tüübi kohta, keda ka Sebastianiks kutsuti. Nüüd jõudis viha kohale. Ai, kui Ray selle sitapea kätte saab, siis ei jää mehest luuhunnikut ka järgi. Aga praegu olid prioriteedid natuke teised.
Ray läks ja põlvitas Trevori kõrvale, julgemata teda puudutada samas. "See ei olnud sinu süü, kohe kindlasti mitte," kinnitas mees. No mida sa ütled kellelegi, keda just vägistati? Pole hullu, puhun peale?
Kuuldes seda kaksikvenna osa, meenus Raymondile, kus ta seda nime oli kuulnud. Siin laagris olid juba jutud liikvel tolle uue tüübi kohta, keda ka Sebastianiks kutsuti. Nüüd jõudis viha kohale. Ai, kui Ray selle sitapea kätte saab, siis ei jää mehest luuhunnikut ka järgi. Aga praegu olid prioriteedid natuke teised.
Ray läks ja põlvitas Trevori kõrvale, julgemata teda puudutada samas. "See ei olnud sinu süü, kohe kindlasti mitte," kinnitas mees. No mida sa ütled kellelegi, keda just vägistati? Pole hullu, puhun peale?
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
Christopher kuulas, mida noormehel öelda oli. Kui Trevor viimaks tõeni jõudis, mõistis Chris, et selles metsas oli just midagi väga rõvedat aset leidnud. Olgugi, et C ei teadnud Trevi peaaegu üldse, tundis noormees, et ta peab midagi ette võtta. Christopher ei osanud ettegi kujutada, mis räpane ja ärakasutatud tunne Trevoril olla võis. Ta ju ei teanud sedagi, et Trev homoseksuaal oli. ''Ma tahaksin öelda, et mõistan sind täielikult, aga seda öeldes valetaksin,'' lausus Chris, hääletoon vaikne. Ta oleks tahtnud Trevorile kuidagi toeks olla, sest nutvat ja abitut meest oli väga hale vaadata. Eriti veel siis, kui hinges kripeldas teadmine, et teda oli just vägistatud. Mitte keegi ei pea tundma sellist alandatust. Mitte fucking k e e g i. Chris manas silme ette pildi sellest perverdist. Haige. Lihtsalt rõve! Kui C oleks teadnud, milline see Sebastian välja näeb, siis.. Nojah.. Ei ole vist vaja eriti kirjeldada, mis juhtuks, kui tõsiasjaks oli see, et Christopher White oli hiljuti välja saanud eksvang, kes istus kinni surnuks peksmise eest.. ''Milline ta välja näeb?'' oli Chrisi hääletoon nõudlik ja selles peegeldus ka kasvavat raevu.
Chris White- 20-aastane
- Postituste arv : 539
"See on justnimelt minu süü," vaidles Trevor vastu. Kelle süü siis veel. Tema oli see, kes Sebastianile ju koguaeg ette jäi. Olgu siis tegu esimese või teise Sebastianiga. "Ta on minust pikem, tumedate juustega, kõhn," pomises Trev kui Chris küsis, milline see tüüp välja näeb. "Tead, ma pole üldse hea inimeste kirjeldamises," pomises kutt. "Ta näeb vanem välja, ta pole laagriline ega ka siin mõni tööline. Ma loodan," lisas Trev oma pisaraid taas pühkides. Ühesõnaga oli Sebastian kõige kahtlasem tüüp seal laagris.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
"Ei. Igaüks meist oleks võinud siia metsa sattuda. Ta oleks võinud igaühe teist seal punkris oma ohvriks valida," lausus Ray kindlalt. Tema ju ei teadnud, et Sebastian Patricku ka ära oli vägistanud.
Kutt viis kahtleva pilgu Chrisile. Kõigepealt oli lahkelt nõus kedagi maha lööma ja nüüd peilis kirjeldust välja? "Ära tee midagi rumalat. Mingi omal jõul õigluse taga ajamine ei too kunagi midagi head kaasa," sõnas Ray hoiatavalt.
Kutt viis kahtleva pilgu Chrisile. Kõigepealt oli lahkelt nõus kedagi maha lööma ja nüüd peilis kirjeldust välja? "Ära tee midagi rumalat. Mingi omal jõul õigluse taga ajamine ei too kunagi midagi head kaasa," sõnas Ray hoiatavalt.
Raymond Dice- 18-aastane
Chris keeras pilgu Rayle, kulm õrnalt kortsus. ''Ma lahendaksin seda suuliselt, aga nagu näha, siis ega Sebastiani teod eriti suulised ei ole. Kui talle nii väga perse keeramine meeldib, siis saagu tunda, kuidas ma nüüd tema elu perse keerama hakkan,'' ütles noormees järgmisena. Sebastian oli üks värd, kes vajas Chrisi värskendavat rusikat. See loksutaks nii mõnelgi ajud paika. ''Noh, ma loodan muidugi, et ma suudan ennast tagasi hoida ja ei pea sellise persenäo pärast jälle vangi minema. Aga noh.. kes teab..'' oli Christopheri hääl surmtõsine. Jah, C oli peksuvend ja vahest isegi liiga julm, aga iga liigutus mida ta tegi, oli siiski põhjusega. Kui Chris vait jäi, hakkas ta mõtlema- Trevor ja Ray ju ei teanud, et noormees oli eksvang? Nojah.. mis seal ikka. Nüüd siis teadsid. Christopher asetas käed rinnale risti ja suunas mureliku pilgu taas Trevorile.
Chris White- 20-aastane
"Vangi? Jälle?" küsis Trevor pilku Chrisile viies. Äkki selle pärast Seth end maha lasigi, et ta ei tahtnud vangi minna. Üks uitmõte Trevori peas. "Ei, me lahendame selle asja kuidagi teisiti," pomises ta end puu najale püsti ajades. Aga kuidas? "Ma ei taha, et keegi sellest teada saaks," sõnas Trev siis kiirelt. Polnud vaja, et mingid jutud liikuma hakkaks. Selle pärast ei tahtnud Trevor menti ka asjaga minna.
Trevor Farro- 17-aastane
"Vangi?" kordas ka Ray. Jumal hoia, mis seltskond seal laagris koos oli. Äkki peaks Trevori ja Chrisi kaasa vedama ja koju kobima. Võinoh.. Chris elab ju Miamis veel teoreetiliselt. "Aga politsei? Siis ta võetaks kinni ja kõik oleks korras," lausus Ray kõhklevalt. Trevor mõtles ikka, et kellelegi peale politsei ei räägi seda, eks?
Raymond Dice- 18-aastane
Chris noogutas. ''Jah, jälle..'' kinnitas noormees, pilk nii Rayle kui ka Trevorile lendamas. Ta täitsa mõistis, miks T ei tahtnud menti seda anda. Esiteks.. sellel pederastil võis ju mingi back-up ka olla, niiet kes teab, mis pedofiilide gäng Trevorile hiljem peale lendaks. Pealegi.. ei olnud vast kõige coolim tunne, kui enamik su tutvusringkonnast teab, et sind on mees vägistanud. Ja seda korduvalt. Christopher kobas taskutest suitsupaki järgi. Viimaks tobi ja Zippo leidnud, süütas ta popsu ning asus seda siis innukalt kimuma. ''Kõik ei oleks korras, usu mind. Politsei teeks asja hullemaks,'' lausus Chris nüüd, pilk Rayl.
Chris White- 20-aastane
"Jah, ma ei taha, et see menti läheks," sõnas Trevor. Ta oli sama meelt, mis Chris. Pealegi, ta ei saaks rahu, teades, et Seb on kuskil vanglas ja saab sealt mingil hetkel välja. Ta tuleks talle järele. Päris kindlasti.
Trevor Farro- 17-aastane
Neil oli tegelikult üpris lootusetu seis. See pervert ei pruukinud Trevorit ju isegi kõva lööma peale rahule jätta. Asi, mis vaigistaks inimesed igaveseks, oleks surm. Aga noh.. Chris ei tahtnud enda käsi enam määrida. Vähemalt mitte veel. Ta astus Trevorini ning toetas siis samuti puutüve najale, ise samal ajal suitsu edasi kimudes. ''Ma peaks selle värdja üles otsima. Sa aitad mind pärast, eks,'' ütles noormees Trev'i poole pöördudes.
Chris White- 20-aastane
"Te olete kaks idiooti. Ja parem variant on see, kui ta siin paari sinikaga ringi käib ja kõiki vägistab?" päris Ray ärritudes. See oli täielik ajuvabadus ju. Kõige hullem oli see, kui asju ei antud politseisse. Sellele need kurjategijad kõik lootsidki. Hirmu peale mängimine mõjus alati. Ja teadagi, mis vägistajatega vanglas tehti ju.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ray, ma ei taha, et keegi sellest teada saaks," lausus Trev samuti ärritudes. Tal oli niigi mark ju. Trevor torkas oma käed oma pusa taskutesse ja ohkas. "Katsu end minu olukorda panna," lausus Trev vaikselt. "Kuulutaksid sa seda kusagil?" küsis ta.
Trevor Farro- 17-aastane
"Aga.. Trevor, nii ei saa ju. See tõbras peab karistada saama. ta ei saa ju siin laagris ringi jalutada nagu midagi poleks juhtunudki," lausus Ray kulme kortsutades, rahunedes siiski väheke maha. "Ja keegi ei pea teadma ju. Politsei saab diskreetsemalt ka oma tööd teha," proovis kutt veel.
Raymond Dice- 18-aastane
Chris kortsutas kulmu. ''Vanglas ta saaks küll kümme korda rohkem perse, kui ta praegu teistele andnud on, aga see oleks tema jaoks veel vähe. Usu mind, Ray. Sellised värdjad lähevad vangi, koguvad seal end ja vabadusse saades kordub kõik,'' ütles noormees nüüd, lastes samal ajal suust välja ühe tiheda tossupilve. Christopheri näoilme oli mõtlik- miks teda see teema üldse nii keema ajas? Trev oli tema jaoks isenesest ju täiesti võõras.
Chris White- 20-aastane
Mendid ja nende diskreetsus. "Mu isa lööb mu maha," lausus Trev siis Ray'le. Ja see oli reaalne võimalus. "Laager oleks läbi. Ja Chris... Mida tema tunneb?" lausus Trev Ray'le, unustades, et tema kõrval seisab ka üks Chris. Ta otsis taskust enda suitsupaki ja koukis sealt suitus. Chrisi tossamine ajas teda ka suitsetama.
Trevor Farro- 17-aastane
"Te.." alustas Ray taas ärritunult, kuid ohkas siis. See polnud ju tema otsus ja mõttetu oli vaielda. "Chris ei tea siis?" küsis Ray kulme kortsutades. "Noh, ma mõtlen.. neid eelmisi kordi..?" täpsustas kutt. Trev ju küsis enne, et kui palju Chris talle rääkinud oli.. Või äkki ajas ta midagi sassi.
Raymond Dice- 18-aastane
Christopher kortsutas taaskord kulmu. ''Chris who?'' ei saanud noormees aru ja suunas oma pilgu Trevorile. Ta kergitas kergelt oma shortse, ise samal ajal veel tobi kimudes. Väljas oli üsna lämbe ja palav, aga kuna mets oli üsna tihe, siis Päike sinna eriti ei paistnud ja nii oli ilm täitsa normaalne. Chris oleks hea meelega paar viinapitsi ära kummutanud, et aidata Trevorile mingisugust mõistlikku lahendust leida. Siis tahtis ta veel ka Sebastiani üles leida(seda muidugi enne tinutamist), et teda korralikult kasti lüüa.
Chris White- 20-aastane
"Neid eelmisi teab," sõnas Trev. "Aga kui ta kuuleb, et nüüd jälle..." pomises kutt. Ta sai oma suitsu süüdatud ja nautis nüüd seda. Sedasi oma suitsule keskendudes ei märganud ta ise punaseid rante oma randmetel, mis pusavarukate alt nüüd näha olid. Need olid püksivööst, millega Seb ta käed kinni oli sidunud. "Chris, Christer, on mu kutt. Ma olen bi," pomises Trevor, taibates, et nüüd on seal ju kaks Chrisi. Mindfuck.
Trevor Farro- 17-aastane
"Bi?" kordas Ray üllatunult. Ta ei teadnudki, et Trevorit tüdrukud ka huvitasid. Noh.. keskas oli ta ju Pätuga ja nüüd Chrisiga ja.. Ray kortsutas kulme, kui neid punaseid rante nägi, aga ei hakanud parem küsimagi. Pole vaja Trevori mõtteid jälle rõvedatele mälestustele viia.
Raymond Dice- 18-aastane
Chris kergitas üllatunult kulme. Bi? Trevori välimus küll ei peegeldanud, et talle mehed meeldida võisid. Nojah, võib-olla see nutmine oli tõesti veits gei. Aga siiski? ''Well.. okeei..'' ei osanud noormees selle info peale midagi kosta. Ta võttis käed oma rinnalt ja surus need siis vahelduseks shortside taskutesse, suunates pea puulatvade poole. Christopher ei olnud küll mingi homofoob, aga tal oli ikkagi imelik mõelda, et Trev'ile meeldisid mehed..
Chris White- 20-aastane
"Oo, tore, nüüd me jõudsime uue avastuseni. Minu seksuaalne orientatsioon. Wow, bi olen. Kujutad ette Ray, ma olen naisi ka pannud," turtsus Trev vihaselt. Ta oli emotsionaalselt hetkel nii häiritud, et see oli tema puhul normaalne sedasi reageerida. Iseasi, kas Chris ja Ray ka aru said, et see hetkel normaalne on.
Trevor Farro- 17-aastane
"Anna andeks noh.. Lihtsalt.. Sa olid ju enne Patrickuga koguaeg ninapidi koos ja nüüd Chrisiga ja.. Mina aru ei saanud, et sulle tsikid ka meeldivad," sõnas Ray kulme kortsutades. Kuskil sügaval sisimas oli taoline reaktsioon tema silmis normaalne küll, aga siiski asus ta kohe kaitsepositsioonile.
Raymond Dice- 18-aastane
Chris ei suunanud oma pilke poistele, aga tema kõrvad kuulsid ikkagi kõike, mida nood arutamas olid. Fyeah, seksuaalne orientatsioon oli küll nüüd asi, mille üle vaielda. Noh, kas just vaielda, aga midagi sellesarnast Trev ja Raymond parasjagu ju tegid. ''Te laagriplatsile tagasi ei viitsi minna?'' pakkus Christopher teemat vahetades. Sinna ei olnud enam pikk maa ja mida nad seal metsas ikka jõlkusid. Mida varem C Sebastiani üles leiaks, seda parem oleks.
Chris White- 20-aastane
"Ma ei saa üldse aru, mida me siiani passinud oleme siin," torises Trev ja kustutas oma suitsu, väsates koni maha. Tal üsna ükskõik, kas see metsa reostab või mitte. Ta tõukas end puutüvest eemale ja heitis pilgu sinna poole, kuhu nad enne liikunud olid. Igaks-juhuks ei hakanud ta ise edasi esimesena astuma. Ta polnud siiski parim orienteeruja ja mine tea, pärast eksib ära jälle. Ta suutis väga kergelt ära eksida. Eriti metsadesse.
Trevor Farro- 17-aastane
Chris suunas pilgu puulatvadelt taas ümbrusesse. ''Lähme siis,'' ütles noormees ja seadis oma sammud 'väljapääsu' poole. Kuna laagriplatsini ei olnud pikk maa, hõrenes mets kiiresti peagi oli puude vahelt näha ka kollast päikest ning liivaranda. ''Mida me selle perverdiga siis ette võtame?'' kostus noormehe suust, suunamata pead poiste poole. Keegi ei teadnud, kuna Sebastian endale uue ohvri leiab ja seepärast tahtis Christopher teda võimalikult kiiresti leida.
Chris White- 20-aastane
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Summercamping :: Surrounding :: Mets
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 11