Summercamping
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Logi sisse

Unustasin parooli

Latest topics
» Korraks tagasi.
by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm

» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm

» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm

» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm

» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm

» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm

» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm

» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm

» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm

Mis toimub?
Neljanda juuli tähistamine toimub SIIN! Ootan kõiki!
Affiliates
free forum
Lõuna - Page 5 2emzuwh
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist

Puudub

[ View the whole list ]

Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm

Lõuna

+2
Sebastian II
Trevor Farro
6 posters

Lehekülg 5, lehekülgi kokku 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Lõuna - Page 5 Empty Re: Lõuna

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 6:14 pm

"Nagu Patrick," lausus Trevor vaikselt ja lasi oma telefonil maha kukkuda. Ta ei viitsinud end sirutada, et see kuskile kapi peale panna või midagi. "Tead, heterokuti kohta hoiad sa väga rahulikult mu ümbert kinni," mainis Trevor. Ta lihtsalt mainis, ta ei tahtnud, et Ray eemale tõmbuks. Heterokutid tavaliselt ju tõmbusid Trevi sugustest kiirelt eemale ja neile ei meeldinud, kui teised kutid end nende vastu nühivad.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Laup Apr 30, 2011 6:24 pm

Ray ei öelnud selle kohta enam midagi. Patrick oli surnud siiski ja oleks kohatu mingit lõbusat juttu ajama hakata. Ja liiga tõsiseks ta ka minna ei tahtnud. Trevori järgmise lause peale tõmbus Ray õige natuke eemale. Äkki oli ta liiga lähedal? "No sa oled nii väike, et sind võib peaaegu tüdrukuks pidada," muigas kutt.
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Postituste arv : 1142

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 6:40 pm

"Tropp," pomises Trevor ja tõusis voodilt püsti. Kuid ronis kohe tagasi, seekord kaksi raksi Ray sülle. "Sa suudaksid ette kujutada, et ma olen tüdruk?" küsis ta käsi ümber kuti kaela põimides. Ta tundis end endiselt veidralt mugavalt. Äkki selle viimase korraga oligi ta peas mingi plõks käinud ja nüüd kadusid kõik piirid.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Laup Apr 30, 2011 6:43 pm

"Natuke ikka," muigas Ray ja siis ronis Trevor ootamatult talle sülle. Ee.. Natuke veider hakkas. "Ma.." alustas kutt kõhklevalt vastamist. Suudaks ette kujutada, et ta on tüdruk? Ehk siis teda suudelda ja mõelda, et ta suudleb tüdrukut? Oot, miks Ray mõtted sinna kaldusid nüüd kohe. Kindlasti sellepärast, et Trevor oli nii lähedal. Ja ometigi oli Ray mingi hetk käed ta pihale pannud. "Ma ei usu," sõnas ta viimaks. Noh.. Kutt oli natuke teine asi siiski kui mingi habras tüdrukuke.
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 6:47 pm

"Isegi kui sa silmad kinni paneksid?" küsis Trevor Ray'le lähemale liibudes. Ta oli ikka väga sassis, samas näis, et Ray on ka. Ja mis vahet sel lõppude lõpuks enam oli, ta oli nii või vaa läbikepitud hoor. Ärakasutatud narts.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Laup Apr 30, 2011 6:52 pm

"Ma arvan, et me ei hakka seda proovima," sõnas Ray kergelt naeratades ja püüdis eemale tõmbuda, aga nii võis ta iga hetk voodile üldse selili lennata ja siis oleks ta lõksus Trevori all. "Kuule.. Ära tee midagi, mida sa hiljem kahetsed," proovis kutt teist lähenemist. Christer võis ju iga hetk sisse astuda.
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 6:57 pm

"Ma ei tee ju midagi," muigas Trev ja liibus Ray'le veelgi lähemale. Nüüd oli nende huulte vahel ainult paar sentimeetrit. Tema sõrmed sasisid Ray juukseid kuti kuklal.

OT: Ma ei saa sulle normaalselt vastata, kui mul siin kõrval sosistatakse koguaeg: "ja võttis kätte ta võbiseva ihuliikme." Very Happy
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Laup Apr 30, 2011 7:01 pm

OT: xDxD Say hi to her. Very Happy

Sama palju tõmbus Ray ka eemale ja vajuski voodile selili. Pagana.. Nõrgad lihased noh. Vähemalt oli tal nii palju oidu, et mitte Trevorit kaasa tõmmata vaid ikka käed ta ümbert ära saada. "Okei, nali naljaks," sõnas Ray kergelt ohates.
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 7:20 pm

OT: Sind tervitati vastu. Very Happy

See, et Ray oma käed ära võttis, ei tähenda, et Trevor tema peale ei langenud. Trevi käed olid ju endiselt ümber Ray kaela põimitud. "Ah et nii kohe," muigas Trevor, kuid ei teinud siiski midagi mõtlematut. Veel. "Lihtsalt sule oma silmad ja kujuta ette, et ma olen tsikk," lausus Trev meelalt.

OT: Mina: "kuidas ma saan selle normaalselt ära lõpetada nüüd?"
Tema: "Miks sa ei taha Ray'ga magada?"
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Laup Apr 30, 2011 7:24 pm

OT: Ma olen tema poolel. Very Happy

"Trevor.. Rahune," sõnas Ray, oskamata midagi muud öelda. "Mõtle Christerile. Mõtle, mis siis saab, kui ta praegu siia majakesse sisse sajab," lausus kutt. Miks see ta ainus argument oli koguaeg?!
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 7:38 pm

Trevor naeris ja tõmbus eemale. "Mis sa tõesti arvasid, et ma suudleks sind?" küsis ta Ray pealt maha ronides. "Ma tahtsin näha, kas ma saan sind usaldada," lausus ta. "Näib, et saan," sõnas ta siis ja istus Ray voodi äärele. "Aga mind paneb mõtlema hoopis see, et kui ma poleks Chrisiga koos, siis kas sa teeksid seda?" küsis ta pilku kutile viies.

OT: Oot, sa pidid ju sirge olema. Very Happy
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Laup Apr 30, 2011 7:42 pm

"Mees, sa oled täiesti segane," sõnas Ray kergendunult välja hingates. Pigem kartis ta seda, et talle oleks see meeldinud. Ja see ei oleks hea olnud. "Ja kui ma oleksingi sind suudelnud, siis see näitaks, et mind ei saa usaldada?" küsis Ray kulme kortsutades, tõustes istukile. Veider argument. "Ma pole gei ega bi," vastas Ray veidi ebamääraselt.

OT: Enda arvates jah. Very Happy
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 9:10 pm

"Mind just kasutati ära, mis sa ise arvad, mis mulje see sinust jätaks, kui sa mind suudleks," lausus Trevor. "Kuule, ma tahan samamoodi istuda, nagu me enne istusime. Enne kui asi veidraks kiskus," palus Trev ja toetas end jälle vastu Ray'd. "Tead, Chris väitis samuti, et ta on sirge," muigas Trev, "mitte keegi pole täiesti sirge. See oleks sulle raudselt meeldinud. Ma olen hea suudleja."
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Laup Apr 30, 2011 9:57 pm

"Noh.. Seda küll," sõnas Ray kerge muigega. Sellise lihtsa ja loogilise asja peale ta ei tulnudki. "Enne kui veidraks kiskus, istusid sa minust meetri kaugusel," lausus kutt tögavalt, pannes käe siiski Trevori ümber. Mõtlikult kuulas ta kutti ja keelas siis end sügavamalt selle üle juurdlemast. "Aga me ei saa kunagi seda teada," sõnas Ray võiduka naeratusega.
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Laup Apr 30, 2011 10:02 pm

"Ära iial ütle iial," muigas Trevor. Tõesti, ajalugu näitas, et iial ei tasunud öelda iial. Trevor toetas oma kukla Ray õlale ja sulges oma silmad. "Ütle, kui sul raske on," lausus Trev, kuigi ta ei uskunud, et Ray'l raske hakkab, sest ta ise oli üsna väike ning Ray oli suur ja tugev.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Püh Mai 01, 2011 8:40 am

"Ma pole nagu Chris, kes terve elu tüdrukutest eemale on hoidnud ja siis järsku avastab, et ta gei on. Mida enamus ta tüdrukutest arvatavasti aimasid ka," muigas Ray. "Raske hakkab?" naeris kutt. "See, et ma voodile selili vajusin, ei tähenda, et sa raske või minust tugevam oleks."
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Püh Mai 01, 2011 11:40 am

"Nii et sinu meelest ma pole paks," lausus Trev rahulolevalt. Ta ohkas vaikselt. Tekkis hetk vaikust. "Chris pole ikka veel helistanud," lausus Trevor siis vaikselt. "Äkki ta ei helistagi," pomises kutt rohkem omaette. "Mis sa temast arvad?" küsis Trevor järsku. Ta tahtis teada, mida Ray tegelikult Chrisist arvab.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Püh Mai 01, 2011 11:51 am

"Paks?" kordas Ray naerdes. "Üritad jälle mind uskuma panna, et sa oled tüdruk?" küsis kutt lõbusa muigega. Tsikid ju arvasid koguaeg, et nad on paksud. Trevori lause peale kutt tõsines veidi ja viis pilgu telefonile. Loodetavasti ei helista ka.. "Ma.. Ei usalda teda," sõnas Ray ausalt. "Ma ei leia, et ükski terve mõistusega kutt oleks nii lahkelt nõus kedagi tapma. See ja fakt, et ta on vangis istunud, näitab, et ta istus seal mõrva eest. Parema meelega hoiaks eemale temast."
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Püh Mai 01, 2011 12:03 pm

"Aga ma usaldan teda millegi pärast," lausus Trevor. "Vaata, kuidas ta püüdis aidata ja ta isegi ei tea mind," sõnas Trev. Ta silmad olid endiselt suletud. Ta pani oma käe Ray käele, mis ümber tema oli. "Kas see on minust julm soovida Sebastiani venna surma?" küsis Trev. Ta oli segaduses ja otsis vastuseid.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Püh Mai 01, 2011 1:30 pm

"See panebki mind ta motiivides kahtlema. Ta ei tunne sind, miks ta peaks olema valmis riskima vanglakaristusega sinu eest tapmise nimel? Eriti kui ta on just vanglast tulnud ja teab, kui õudne seal oli," lausus Ray. Kuigi noh.. Trevori oma asi, keda ta usub ja usaldab. "Ei ole. Ja usu mind, mina hingaks ka palju rahulikumalt kui ta lihtsalt maha kärvaks, aga sellised inimesed pole väärt enda elu ära nussimist."
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Püh Mai 01, 2011 1:54 pm

"Ma ei taha ka, et selle pärast kellelegi jama tuleks. Kellegi tapmine pole nagu poest kommi varastamine, aga ma olin nii vihane. Ma ei taha, et Chris sellega oma elu ära rikuks, aga ma ei julgenud pärast enam öelda, et ma ta surma sedasi ei taha," seletas Trevor. Ta ohkas ja avas oma silmad. "Miks sellised asjad just minuga juhtuvad?" küsis ta Ray poole vaadates. Kuna ta kuti peale toetas ja too ise ta selja taga oli, siis Trev Ray nägu täiesti korralikult ei näinud.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Püh Mai 01, 2011 2:00 pm

"Ja mida sa arvad, et selle tüübiga vestlemine kaasa toob? Räägite, et nii pole ilus ja ta lõpetab jamamise? Vaevalt. Pigem ärritab see teda veel rohkem," lausus Ray. Ta ei tahtnud Trevorit hirmutada, aga selline oli lihtsalt reaalsus. Küsimuse peale ohkas Ray samuti, oskamata midagi vastata. "Ma ei tea," sõnas ta lõpuks vaikselt ja kurvalt. Elu oli ikka pagana ebaõiglane küll.
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Püh Mai 01, 2011 2:08 pm

"Ma ei saa seda enam lõpetada ju," pomises Trevor. "Nüüd me leppisime juba kokku, et me lähme ja otsime ta üles," sõnas kutt ja ohkas, "sa tuled ju ka. Sa oled seal." Trevor ohkas raskelt ja püüdis end Rayst eemale tõugata, aga ta tundis väsimust ja otsustas paigale jääda. Pealegi oli nii hea, kuigi ta Ray nägu päris korralikult ei näinud. "Ma ei oska mitte midagi ette võtta," sõnas Trev. "Ma kardan.... et see viib mu lõpuks nii kaugele, nagu Seth. Kas ma juba ütlesin sulle, kuidas Sebastian saarel suri?"
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raymond Dice Püh Mai 01, 2011 2:15 pm

"Sa saad ju öelda, et sa mõtlesid ümber. Pealegi pole Chris helistanudki," lausus Ray kergelt kulme kortsutades ja noogutas siis. "Tulen," sõnas ta kindlalt. Elu sees ei laseks ta Trevoril ainult Chrisiga selle tüübiga rääkima minna. Korraks tuli kuti pähe isegi idee, et äkki on Chris selle Sebastiani vennaga mestis. Kergelt paranoiline, või mis? "Ei rääkinud," sõnas Ray vaikselt.
Raymond Dice
Raymond Dice
18-aastane
18-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Trevor Farro Püh Mai 01, 2011 2:27 pm

Trev ohkas. Chris polnud helistanud jah ja ta tõesti võis alt ära hüpata. Selles suhtes, et Chris ju ei teadnudki, milline Sebastian välja näeb. "Seth lasi ta maha," lausus Trevor siis sosinal. "Ja pärast seda lasi ta enda maha," lisas kutt. Trevi ennast sel hetkel seal polnud olnud. Ta oli enne laske minema jooksnud. Õnneks. Mine tea, kui sassis ta veel siis oleks olnud, kui ta seda ka näinud oleks. "Tead, kuidas me nende röövlite kätte sattusime üldse? Me eksisime metsa ära," lausus Trev, ta tundis, et peab rääkima, "ja siis nad võttsid meid kinni ja vedasid sinna punkrisse. Ja nad piinasid meid. Ma olin mingil ogadega voodil... ja need krambid.... ja see, kuidas nad Sethi enda poolele pöörasid. Ja selline asi päriselt juhtus. Saad sa sellest aru, ma ei mõtle seda välja praegu," seletas Trevor pisarad silmis. "Vahel ma mõtlen ise, et see oli unenägu, et seda polnud päriselt. Ja see, mis täna juhtus. Miks mina?"nuuksatas Trevor, ta hakkas jälle endast välja minema. "Mis mul viga on? Kas ma olen tõesti selle kõik ära teeninud? Kas ma näen liiga hea välja?" esitas ta järjest küsimusi.
Trevor Farro
Trevor Farro
17-aastane
17-aastane

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 5, lehekülgi kokku 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Tagasi üles