Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 2 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 2 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Lõkkepidu
+15
Sebastian II
Elias Adams
Eliza Adams
Ellen Cornish
James Michelle Smith
Mary S. Wilson
Hanna Blackwood
Chandra Blu
Christer Dice
Matthew Stifler
Gregory Sanches
Trevor Farro
Raymond Dice
Jessica Star
Shakira
19 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 14
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Lõkkepidu
"Ikka jaa. Huvitab ju täitsa, et mis sa teed siin," seletas Trevor. Ta võttis uue sõõmu oma rummist ja jättis siis pudeli enda ette seisma, otsides taskutest suitsupakki. Ta oli juba unustanud, et Hanna ta pudelil silma peal hoiab ja seda endale krabada tahab. Või noh, kas just endale, rohkem nagu lihtsalt Trevori eest ära peita vist. Otsitava leidnud, süütas Trevor ühe suitsu ja pannes paki tagasi taskusse tõmbas mõnusa mahvi oma suitsust. Eeskujulik alaealine oli ta vähemalt.
Trevor Farro- 17-aastane
- PT : To challenge me you must be strong.
Postituste arv : 1684
"Sa ei ole nõmedik," sõnas Chandra vaikselt. "Ja sa ei saa sinna midagi parata, seega sa ei peaks ennast ka süüdi tundma," jätkas tütarlaps, üritades noormehesse natukenegi optimistlikust sisestada. Kuid see oli ka ilmselgelt tõsi.
"Aga kõik panevad mind end nii tundma," ohkas Ray ja võttis pudelist uue sõõmu. Ta polnud selle täiskaanimise plaani osas veel alla andnud. "Ma arvasin, et nad on surnud kõik ja siis ma sain Chrisi tagasi ja nüüd me oleme tülis koguaeg või ajan mina neid tülli või Trevorit endast välja."
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
Hanna haaras pudeli ära, kui märkas, et Trevor otsis midagi muud. Nüüd pudel Hanna käes, ta vaatas, mida poiss oli otsinud. Śhokk. Hanna ei suutnud uskuda, et nüüd ta suitsetas. "Kui plaju asju pean ma sult ära võtma?" ta küsis, vähe kuria häälega.
Hanna Blackwood- 17-aastane
- PT : Love Angel who cares of everything and everyone
Postituste arv : 163
Chandra kortsutas kergelt kulmi, eemaldades enda põse noormehe pea vastast. "Ehk võtaksid natukene rahulikumalt sellega?" pakkus tütarlaps, enda sõrmi noormehe käes oleva pudeli ümber libistades.
Trevor silmitses Hanna't mõne hetke kulm kortsus. Seda, et ta pudel kadunud oli, ta polnudki märganud. "Mis sul mu vastu on? Mida ma sulle teinud olen?" küsis ta oma pehmel keelel, hääletoon hale. No ausalt. Enam ei lubata suitsetada ka. Äkki see tšikk oli mingi politsei oma arust.
Trevor Farro- 17-aastane
Hanna talitses oma häält ja ohkas "Kas sa tõesti tahad ma kärvata? Kas sul ei ole, kedagi kes hoolib sinust?" ta küsis kurval hääletoonil. Nagu tõepoolest, mida veel? Narkots ka või? Hanna tõsti pudeli nii et see oli ta silme ees. "Ja mis segu see on?" ta küsis ilma, et oleks vaatanud Trevori suunas. Pilk oli ainult suunatud pudelile.
"Mkmm.. See on hea.." sõnas Ray kulme kortsutades, tõmmates pudeli eemale. Ega seal palju enam polnud ka ja Ray oli juba parajalt täis. Tühja kõhu peale pudel viskit pole naljaasi.
Raymond Dice- 18-aastane
OT: See on läbimaistmatu energiajoogi pudel, sa ei näe sinna sisse.
"Kust sina tead, kas mul on kedagi või ei ole," lausus Trevor targalt. Ise sealjuures mõistmata kui idiootne ta lause just oli. Alles nüüd märkas ta, et tüdruku käes oli samasugune pudel, nagu tal oli. Ta vaatas enda ette. Hei, see oligi tema pudel ju. Kurat. "See pole segu vaid puhas rumm. Ega ma sitta ei joo," lausus Trev uut mahvi tõmmates.
"Kust sina tead, kas mul on kedagi või ei ole," lausus Trevor targalt. Ise sealjuures mõistmata kui idiootne ta lause just oli. Alles nüüd märkas ta, et tüdruku käes oli samasugune pudel, nagu tal oli. Ta vaatas enda ette. Hei, see oligi tema pudel ju. Kurat. "See pole segu vaid puhas rumm. Ega ma sitta ei joo," lausus Trev uut mahvi tõmmates.
Trevor Farro- 17-aastane
OT: Kuna ma ei näe, siis sellepärast ma küsingi ^^
"Ma ei teadnudki," Hanna ütles, kui pead pööras üllatunud nägu ees. Ta lihtsal arvas, et on. "Kas suits on ka puhas või?" Hanna küsis nögavalt, kui ta pudeli tagasi maa peale oli pannud ja nüüd suitsu silmitses. Ta oleks tahtnud proovida kuid nagu ta aru sai - oli tegemist kogenud suitsetajaga ja kui Hanna teeb, midagi väga algaja moodi on oodata naeru ja kiusamist.
"Ma ei teadnudki," Hanna ütles, kui pead pööras üllatunud nägu ees. Ta lihtsal arvas, et on. "Kas suits on ka puhas või?" Hanna küsis nögavalt, kui ta pudeli tagasi maa peale oli pannud ja nüüd suitsu silmitses. Ta oleks tahtnud proovida kuid nagu ta aru sai - oli tegemist kogenud suitsetajaga ja kui Hanna teeb, midagi väga algaja moodi on oodata naeru ja kiusamist.
Trevor silmitses sigareti enda käes. "Jaa," lausus ta siis. Maha polnud see ju kukkunud. Ta ei saanud Hanna tögamisest väga aru. Alkohol oli ta juba üsna segi kamminud ja Trevil oli täitsa lõbus olla. Ta tõmbas uue mahvi oma suitsust. "Tahad ka?" küsis ta muiates. Huvitav, kas see Hanna oli mingi usklik, et ta seal alkoholi ja suitsu hetkel keelustas.
Trevor Farro- 17-aastane
"Kui nii lahke käiliselt pakutakse, siis võtaksin ühe," ta ütles laisal toonil. Hanna ei teadnud, mis kell oli aga pimedamaks oli küll läinud. Küsimus oli ka, mida teised teevad. Varsti pidi, midagi hakkama aga sorry see kutt ei saa minna sinna olles juua täis. "Kui kaua oled sa olnud selline?" ta küsis lihtsalt, et midagi rääkida.
Trevor, väike ullike, ulatas oma suitsupaki ja zippo tüdruku kätte. "Selline? Milline?" ei mõistnud kutt. Omadega täiesti sassis? "Veidi üle velja kuu," vastas Trevor. Tema ei saanud ju aru, et ilmselt küsis Hanna ta joobe seisundi kohta, mitte muu jama.
Trevor Farro- 17-aastane
Hanna võtis suitsupakist ühe välja, pani suu juurde ja tuli peale. Algul ei olnud midagi aga kui ta siis tõmbas siis oli küll, et hakka või karjuma. Vastik, kuum ja ikka vastik. Ta puhus suitsu välja, samas õnnelik, et sai normaalset õhku. "Ainult neli kuud või?" oli neiu üllatunud. Ta oli kindel, et saab vastuseks kuskil aasta vähemalt. Hanna tõmbas uuesti ja teine kord oli isegi talutav.
"Ainult?" turtsatas Trevor. "Türa sul pole aimuka, mis pasast ma läbi olen pidanud roomama," lausus Trev. Ainult neli kuud? Wtf? Mis näitaja see oli. Et kui inimene on aasta omadega sassis olnud, siis on nagu ok või midagi? Et siis ta on tõsiselt võetav? Kui ta on aga ainult neli kuud oma psühhiaatrit hulluks ajanud ja peaaegu, et antideprekad omale kaela saanud, siis pole tal veel häda midagi? Mis võistlus see oli üldse? Trev oli ilmselgelt endast väljas. Kuna pudel oli valveta, krahmas ta selle taas enda kätte ja rüüpas sealt suure sõõmu. Nii tore oleks lihtsalt kõik jama ära juua ja unustada. Igaveseks.
Trevor Farro- 17-aastane
Raymond Dice kirjutas:"Mkmm.. See on hea.." sõnas Ray kulme kortsutades, tõmmates pudeli eemale. Ega seal palju enam polnud ka ja Ray oli juba parajalt täis. Tühja kõhu peale pudel viskit pole naljaasi.
Chandra ohkas vaikselt ning lasi noormehel pudeli enda sõrmede ulatusest eemale tõmmata. Selge siis. "Kuidas soovid," sõnas neidis lihtsalt. Ega sellel pudeli ära võtmisel nähtavasti enam mingit mõju polekski olnud. Selle tegevusega oli tüdruk lihtsalt natukene hiljaks jäänud.
"Rahune maha," tüdruk ütles rahulikult, kuidi tegelt te ei olnud rahulik. See, mida ta oli arvanud algul, tuli välja, et oli täiesti valesti läinud. Fuck, kas paremini ei saa minna või? Ta oli kutti täiesti endast välja viinud ja nüüd tuli ta kuidagi ma rahustada. "Kas on midagi, mida sa tahad?" ta küsis, kuid mitte kurval toonil. Ei see oleks olnud kategooriliselt välistatud. Olles endast väljas, tavaliselt inimesed ei taha kahetsust. Hanna vaatas suits, mis oli ikka veel ta sõrmede vahel. Tüdruk on näinud selliseid inimesi nagu Trev aga hullemini. Ta enda õde tahtis kord talle noaga äsada. Minevik on minevik.
"Rahune ise," nähvas Trev. Pudel sai tühjaks. Tore on, nüüd on uut noosi vaja. Trevor ajas end püsti ja tõmbas suitsu lõpuni, ta kustutas koni vastu puutüve ja viskas selle siis maha. Savi see looduseksole. "Jah, viina tahaks praegu," lausus ta muiates ja hakkas lõkke poole tatsama samm üsna ebakindel.
Trevor Farro- 17-aastane
"Sa ei tohiks mind sedasi näha," ohkas Ray, kulistades veel veits viskit alla. Tema hinnang langes nüüd raudselt Chandra silmis allapoole igasugust arvestust. Hetkel tundus ta tõesti nagu vana viinanina, kes probleeme pudelisse uputab. Justkui selle tõestuseks kaanis Ray pudeli tühjaks, silmitsedes seda siis kurvalt.
Raymond Dice- 18-aastane
"Eks sa siis saad ka seda," Hanna ütles, kui ta ise ennast üles vinnas ja Trevi käest kinni võtis, et teda tarida lõkke juurde aga nii, et ta ümber ei lendaks. See veel puuduks, kui hakata teda sidemete või millegi muuga kokku lappima. Oma suitsu kustutas Hanna juba enne ära.
Greg sammus oma lühkarite nööre kinni sidudes kämpast välja. Liikus lõkkeplatsile, ning sättis end lõkkest võimalikult kaugele üha põõsa alla istuma. Avas rummi pudeli, ning avas ka kahese sprite'i pudeli. Need kaks omavahel seganud liitrises pudelis jättis ta tühja rummi pudeli enda seljataha, ning lükkas sprite'i pudeli samuti sinna. Pudelit oma käes loksutanud üritas ta tabada mõnda huvitavat kuju kellega juttu ajada.
Gregory Sanches- 19-aastane // Stanley Grafdner
- Postituste arv : 113
Blu kulmud kerkisid märgatavalt. "Selle pärast on nüüd küll hilja muretseda," sõnas ta vaikselt ning naeratas vildakalt, võttes nüüd tühjaks saanud pudeli Ray sõrmede vahelt ja asetades selle nende seljataha sillale. "Ja sa ei peaks. Mitte kellegi elu ei ole kerge, meil kõigil on omad mured," rääkis tütarlaps, lõpetades noormehe juuste silitamise ning lastes oma käel lihtsalt tema õlale puhkama langeda. Ilmselgelt polnud Ray ei esimene, ega ka viimane, kes alkoholis lohutust leiab.
Matthew viskas lõpetatud suitsu lõkkesse ning haaras siis enda jalge eest sprite'i pudeli. Seal oligi tal sprite, sest joomise tuju tal tõesti polnud. Või noh, tegelikult oleks küll, aga ta ei joonud. Ta oligi Stifleri kohta väga vähe jooma hakanud. Suitsetas küll, aga joomise oli üpriski maha jätnud. Tubli poiss, või mis? Stifler ohkas vaikselt ning võttis pudelist lonksu ja vahtis lõket edasi. Ilus. Püromaan, nagu ta oli.
Matthew Stifler- 19-aastane
- PT : They say I'm brainwashed but I'm in love with this man
Postituste arv : 1250
Ray ohkas taas ja pani käed ümber Chandra, toetades pea ta õlale. Erinevalt teistest oma tuttavatest, kes täis olles lõbusalt lällama hakkasid, muutus Ray just rahulikuks. Kuigi eks see olenes kõvasti ta eelnevast tujust ka. "Aitäh.." pomises kutt vaikselt.
Raymond Dice- 18-aastane
Chandra naeratas vaikselt, kui Raymond oma käed tema ümber asetas. "Pole tänu väärt," sõnas neidis tänuavalduse peale, hääl tasandatud üsna sama vaikseks, kui noormehe enda oma. Järvevesi liikus õhtutuule käes ning loksus vaikse heli saatel vastu silla toestuspalke.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 14