Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 3 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 3 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Eemal kõigest
2 posters
Summercamping :: Headquarters :: Katus
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Eemal kõigest
Alice kehitas taas õlgu "Aga lennuk, millega ma sinna suundusin, kukkus enne alla." Alice'il oli nüüd juba savi. Eks tabletid olid ka oma töö teinud.
Alice Carter- 17-aastane
- Postituste arv : 482
Ray kergitas üllatunult kulme, ühendades nüüd otsad ära. Christeri lennuk oli ka Havaiile läinud ju. "Oot.. Sa olid ka sellel lennul, kus Christer ja Trevor?" küsis Ray siiski ja silmitses tüdrukut siis huvitunult. See tähendas, et ta oli ka LAst pärit.
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
Alice noogutas "Ma ei taha sellest rääkida," sõnas ta siis lühidalt. Ta tõesti ei tahtnud, sellega seotud oli liiga palju halbu mälestusi.
Alice Carter- 17-aastane
"Kas ma tunnen sind?" küsis Ray kahtlevalt tüdrukut jõllitades. Nüüd hakkas talle küll midagi meenuma. Aga see ei saanud ju see Alice olla. Kuigi tüdruk oli ära kadunud küll ja sellega oli hull draama olnud. Siiski.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice kehitas taaskord õlgu. Nii mõnedki võisid teda kunagistest aegadest mäletada. Siiski polnud tal tahtmist ka noormehe mälu värskendada ja öelda 'ja, ma olen see kisakoori-kapten. mäletad küll seda väikest hoora,'
Alice Carter- 17-aastane
"Sa olid kisakoori kapten, eks?" küsis Ray viimaks. Kui ta puusse paneb, siis noh.. paneb. Kutt mäletas teda küll jalkamängudelt ja mõnest tunnist isegi. Aga rohkem oli ta tüdrukut just mängudel kisakooris näinud.
Raymond Dice- 18-aastane
"Mõni aasta tagasi," sõnas Alice. Ta oli sellega juba lõpetanud peale seda, kui ta Patricku ja Trevori suhte lörri ajas. Patrick..Neiu väristas õlgu. Siis mõtles ta, kas ta noormeest võib teada. Kes teab, võib juhtuda isegi seda, et Al temaga maganud on. Kisakoori kapten..Hah.
Alice Carter- 17-aastane
"Jaa, ma mäletan," sõnas Ray noogutades. "Meil olid mõned tunnid koos," lausus kutt kerge muigega. Jah, ta oli Alice'it tähele pannud. Kes poleks, tüdruk on koguaeg imeilus olnud. Kuigi ta maine oli koolis tõesti suhteliselt hästi kõigile teada. Samas võisid need ka ainult kuulujutud olla.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice ise oli ju hoidnud tahaplaanile ja ta ei kujutanud ettegi, et keegi teda märganud võis olla. Ray talle ka meelde ei tulnud. Al vaatas oma küüsi ja nokkis neid "Võid nüüd mulle meenutada, milline hoor ma olin," sõnas ta üsangi salvavalt.
Alice Carter- 17-aastane
"Sa polnud hoor," sõnas Ray kohe ja vaikis siis hetke. "Noh.. Mitte minu silmis," lisas ta siis. Teiste arvamus oli talle teada küll. Aga Ray eelistas ise otse inimeste käest teada saada selliseid asju, mitte kuulujutte uskuda. Kuigi tundus, et ju neil juttudel oli siis tõepõhi all ka.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice turtsatas "Tore teada," sõnas ta pisut salvavalt. Alice ei maganud kõigiga. Peamised kuulujutud tekkisid peale seda, kui ta magas Patrickuga. Siis arvasid kõik, et ta on nõme mõrd, kes teiste elud ära rikub. Umbes neli kisakooritüdrukut olid koheselt valmis Alice'i kohta üle võtma.
Alice Carter- 17-aastane
"Kas sa sellepärast kadusidki ära? Et inimesed sinust nii arvasid?" küsis Ray ääriveeri. See Alice'i kadumine oli suhteliselt veider ja ootamatu olnud. Osad inimesed olid muidugi õnnelikud selle üle..
Raymond Dice- 18-aastane
"Mind ei ole kunagi väga huvitanud, mida teised arvavad," sõnas Alice. Miks nad üldse temast rääkisid? Ta üritas sellest ju hoiduda. "Minu 'kadumisel' olid teised põhjused,"
Alice Carter- 17-aastane
"Seda ma arvasingi," muigas Ray. "Mitte, et see sind huvitaks," lisas ta kohe kergelt naerdes. "Ja ma eeldan, et sa ei taha nendest mulle rääkida?" küsis kutt. Proovida ju võis. Alice oli niigi palju avaldanud juba tegelikult. Üllatavalt palju.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ei, ei taha," sõnas tüdruk "Isegi kui ma räägiksin, ei usuks sa mind," no kes oleks uskunud, et ta unustas, kas ta juba on oma tablette võtnud või ei. Arstid ei uskunud. Tema vanemad ei uskunud. Kõik arvsid, et ta tahtis end tappa.
Alice Carter- 17-aastane
"Ma ei leia, et sul oleks põhjust mulle nüüd valetama hakata kui sa seni aus oled olnud," sõnas Ray kergelt õlgu kehitades. Pagan, ta kakao oli vahepeal maha jahtunud. Kutt tegi jahedaks läinud joogile otsa peale, lükates tassi siis endast eemale.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ikkagi - ma ei taha sllest rääkima. Pealegi ei pdanudki me minust rääkima," sõnas tüdruk pisut nipsakalt.
Alice Carter- 17-aastane
"Aga mina tahan sinust rääkida," sõnas Ray kindlalt. Paljugi, mis tema tahtis, eksole.. "Kas sa oled havaiilane või su vanaema lihtsalt elab seal?" võttis kutt suhteliselt neutraalse teema ette.
Raymond Dice- 18-aastane
"Mu emapoolsed vanavanemad on sealt pärit," sõnas Alice. Isa suri tal lennuõnnetuses. Tõesti ei võinud millestki muust rääkida?
Alice Carter- 17-aastane
"Kui eksootiline," kommenteeris Ray muiates. "Miks sa enam tantsimisega või võimlemisega ei tegele?" uuris kutt. Või mis iganes selle värgi nimi ka polnud. Kisakoorindus?
Raymond Dice- 18-aastane
"Peale seda jama tahtsin ma omaette kulgeda, kellelegi mitte jalgu jääda," sõnas tüdruk. Ta tahtis, et inimesed ta unustaks ja näis, et see oli üsna hästi õnnestunud. Alice oleks võinud nüüd ju sellega uuesti alustada, kuid nüüd 'kaunistas' ta kõhtu suur arm, mida ta vihkas.
Alice Carter- 17-aastane
"Aga sa saad ju omaette ka tantsida. Ja praegu ei tunneks sind tegelikult nagunii keegi või vähemasti siis enamus ära. Isegi mina ei tundnud ju," sõnas Ray julgustava naeratusega.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ma ei hakka enam tantsima," sõnas Alice kindlalt. Ta ei kavatsenudki seda teha.
Alice Carter- 17-aastane
"Miks?" küsis Ray kulme kortsutades. Tema jaoks oli see mõistmatu, miks peaks Alice hülgama millegi, mida ta kunagi armastas. Või vähemalt näiliselt armastas.
Raymond Dice- 18-aastane
"Sest ma ei taha," sõnas neiu kindlalt.
Alice Carter- 17-aastane
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Summercamping :: Headquarters :: Katus
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10