Logi sisse
Latest topics
» Korraks tagasi. by Matthew Stifler Kolm Aug 17, 2011 2:31 pm
» Näod.
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:52 pm
» SKY Cole
by Sky Cole Laup Aug 13, 2011 1:49 pm
» CHATTT
by Matthew Stifler Nelj Juul 21, 2011 7:02 pm
» tutvustus
by janeli arukask Esm Juun 27, 2011 7:34 pm
» Samal ajal 4. juuli pidustustega.
by Matthew Stifler Püh Juun 19, 2011 1:54 pm
» JT Ashe
by JT Ashe Teis Juun 14, 2011 10:03 pm
» Käime katuseid mööda...
by Analyn Dalisay Püh Mai 22, 2011 8:45 pm
» 4. juuli
by Terrence Fay Kolm Mai 18, 2011 2:16 pm
Kes on foorumil
Foorumis on hetkel kokku 3 kasutajat :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 3 Külalist Puudub
Rekordarv külastajaid(222) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 7:57 pm
Eemal kõigest
2 posters
Summercamping :: Headquarters :: Katus
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Eemal kõigest
"Midagi ikka on," surkis Ray edasi. Ettekandja tõi vahepeal ta kakao sinna ja Ray tänas teda, viimata naisele isegi pilku. tal oli liialt tegemist Alice'i jälgimisega. "Näiteks.. Mida sulle teha meeldib. Muusikaga tegeled, ma eeldan?"
Raymond Dice- 18-aastane
- Postituste arv : 1142
Alice kehitas õlgu "Midagi tean muusikast, jah," sõnas ta ja vaatas kohvikus ringi. "Ma olin bändis kunagi." See teema sakkis.
Alice Carter- 17-aastane
- Postituste arv : 482
"Nii et mul on lootust sind kunagi laulmas kuulda?" küsis Ray lootusrikkal ilmel. See oleks tore ju. Laulvad tüdrukud meeldisid talle peaaegu sama palju kui surfavad tüdrukud. "Ega sa juhuslikult surfata ei oska?" uuris kutt kerge muigega.
Raymond Dice- 18-aastane
"Ei, ilmselt mitte," sõnas Alice. Ta polnud ammu laulnud, nagu ka kõigi teiste asjadega. "Surfata?" vaatas Alice Raymondit. Seth oskas surfata. Alice jäi mõtlikuks ja vaikseks. Tema silme ette tuli pilt surnud Sethist ja Patrickust..
Alice Carter- 17-aastane
"Näh. Miiks.." venitas Ray kurvalt ja võttis lonksu oma kakaost. "Tahad ka..?" pakkus kutt ja märkas siis neiu tõsist ilmet. Mitte, et Alice muidu eriline rõõmurull oleks, aga nüüd oli ta kohe eriti mõtlik. "Mis ma valesti ütlesin?" küsis kutt murelikult.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice raputas pead, kui noormees talle kakaod pakkus. "Surfamine...Pole minu teema lihtsalt," vuristas ta ja võttis šokolaadist tüki. Miski polnud viimasel ajal tema teema, ta lihtsalt..oli. Eksisteeris.
Alice Carter- 17-aastane
"Ja mis siis on sinu teema?" urgitses Ray ikka edasi. "Mingi asi peab sulle ju meeldima. Tants? Sport?" pakkus kutt, võttes kakaost uue lonksu. Tuline oli, raisk.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice kehitas õlgu. Peale seda, kui ta kisakoorist oli ära tulnud, üle aasta tagasi, polnud ta millessegi eriti entusiastlikult suhtunud. Ta tõesti ei teadnud, mida noormehele öelda "Räägi parem endast," sõnas ta äkitselt.
Alice Carter- 17-aastane
"Ma.. Ee.. Surfan," lausus Ray kerge muigega. "Muusikat teen ka väikestviisi. Aga sporti rohkem vist. Samas muusika on hingelähedasem," lisas kutt mõtlikult. Oi, ta ei osanud endast rääkida. "Elan LAs.." sõnas Ray vaikselt. "Christer on mu onupoeg ja ma käin ta kutiga samas klassis. Tead neid äkki.. Nad on ka siin laagris."
Raymond Dice- 18-aastane
Alice kergitas kulme "Ma olen Christeriga kohtunud, jah," sõnas ta. "Ta käib Trevoriga, eks?" sõnas ta siis..Huvitav, et ka tema käis Trevi klassis, kui ju olid temal ja Ray'l siis erinevad tunnid olnud.
Alice Carter- 17-aastane
"Jeap," sõnas Ray mõtlikult. Ta polnud neid kahte suhteliselt ammu koos näinud.. Ehk ta lihtsalt ei tabanud õiget hetke. Ray küll ära ei jaganud, et ta Alice'it teadis tegelikult. Neil olid nii mõnedki tunnid koos olnud, aga Alice oli nii palju muutunud. Enam ta küll see kisakooriplika polnud.
Raymond Dice- 18-aastane
"Räägid veel midagi?" uuris Alice ja sundis oma näole naeratuse. Ta pigem kuulas, mida noormees rääkis, kui et pidi ise rääkima. Talle ei meeldinud minevikku liigselt meenutada ja tulevikust ei tahtnud ta mõelda. Kuigi jah, olevikul polnud väga vigagi..
Alice Carter- 17-aastane
"Tead, see oleks palju lihtsam, kui sa ise midagi küsiksid," mainis Ray kerge muigega, juues taas veidi kakaod. Jook hakkas õnneks juba maha jahtuma ja enam ei põletanud ta suud ära.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice mõtles hetke. "Räägi oma perekonnast," sõnas ta siis. Kindlasti oli noormehel tuhandeid lugusid veidratest onudest või midagi. Juttu jätkunuks siis kauemaks.
Alice Carter- 17-aastane
"Suhteliselt väikesest perest olen. Ema ja isa ainult.. Enamus sugulasi on ka Miamis," lausus Ray mõtlikult. "Mu ema on lasteaiakasvataja. Äkki sellepärast ongi, et ma olin nii igav laps ja siis ta vajas enda igapäevast doosi hullusest," muigas kutt. "Ja isa on jurist. Selle tagamaades pole ma kuigi kindel. Mul on üks onu ka. Aga ta elab Miamis, kus Christer'gi."
Raymond Dice- 18-aastane
Alice noogutas. Ei mingeid toredaid mu-isa-jõi-end-ükskord-täis-ja-ütles-et-ta-on-gei-jutte? Damn. Tüübil oli hea lapsepõlv.."Lasteaiakaaslased ei kiusanud?" üritas Al naeratada.
OT: Anna andeks, mul väsimus ja pea tühi:D
OT: Anna andeks, mul väsimus ja pea tühi:D
Alice Carter- 17-aastane
OT: *Naerab* Eijah.. Ray isa polnud gei. Ja pole hullu, ma ka unine.
"Kiusasid," muigas Ray. "Ma andsin alati kõik oma mänguasjad ära ja üldse.. paras tossike olin. Seal saingi suht karmid laksud kätte juba. Algklassides kaklesin ise ka.. Hiljem sain jälle peksa," naeris kutt.
"Kiusasid," muigas Ray. "Ma andsin alati kõik oma mänguasjad ära ja üldse.. paras tossike olin. Seal saingi suht karmid laksud kätte juba. Algklassides kaklesin ise ka.. Hiljem sain jälle peksa," naeris kutt.
Raymond Dice- 18-aastane
"Armid pidavat meest kaunistama," muigas Alice. Siis mõtles ta oma armile..Kui ta mees oleks, võiks ta ehk öelda 'sa peaksid teist tüüpi nägema', kuid naisena rikkus see lihtsalt kõik ära.
Alice Carter- 17-aastane
"Väga hulle arme vist polegi.. Ei saagi uhkeldada," sõnas Ray kurba nägu ette manades ja viis pilgu enda kätele. Ühel nukil oli väike arm küll, aga seda oskas vist ainult tema sealt näha. Ja ta ninal oli ka väike kühm, mis õnneks eriti silmatorkav polnud. Hale. Sai peksa ja ägedaid arme ka ei saanud..
Raymond Dice- 18-aastane
Alice noogutas mõtlikult. Mis nüüd? Al ei osanud midagi öelda.
Alice Carter- 17-aastane
"Aga sina?" küsis Ray pärast hetkelist vaikust. "Räägi oma lapsepõlvest," täpsustas kutt. Lasteaed oli ju ikka tore aeg, mida meenutada, nii et see teema ei pidanuks kuigi valus ka olema.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice kehitas õlgu "Ma ei mäleta sellest palju, ma veetsin selle vanaema juuures Havail," see oli ju tõsi. Kui neiu vanemad läksid Ameerikasse õnne otsima, jäi Alice esialgu maha.
Alice Carter- 17-aastane
"Havail? Wow.. See on koht, kuhu ma kunagi minna tahaksin," sõnas Ray naeratades. "Oled seal hiljem ka käinud?" uuris kutt. Alice ju ütles, et ta ei mäletanud tollest korrast midagi. Äkki olid hilisemad korrad ka olemas ja meeles.
Raymond Dice- 18-aastane
Alice raputas pead "Mul oli plaanis.." aga enne kukkus lennuk alla. Peale pääsemist ei suutnud ta enam reisilennukisse astuda, et Havaile sõita. Nii oli tema vanaema tema juures käinud.
Alice Carter- 17-aastane
"Aga..?" utsitas Ray ja naeratas siis kergelt. "Sorry, kui ma liialt urgitsen. ma kipun seda viga tegema," sõnas kutt, andes sellega mõista, et Alice ei pea muidugi vastama. ray ei ühendanud endiselt ära, et ta seesama Alice oli, kes ka saarele sattus.
Raymond Dice- 18-aastane
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Summercamping :: Headquarters :: Katus
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10